Verkkokurssit – Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Opiskele silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Täältä löydät kaikki verkkokurssini, joissa autan sinua hyödyntämään digityökaluja ja käyttämään sosiaalista mediaa tehokkaana markkinointikanavana.

Mikäli haluat osallistua verkkokursseille edullisempaan hintaan, liity BusinessRakentamon jäseneksi ja hyödynnä -50% jäsenetu.

Yrityksen somestartti

Tämän 5 päivän verkkokurssin avulla tutustut somemarkkinoinnin ihmeelliseen maailmaan ja voit ryhtyä suunnittelemaan markkinointia. Ryhdy tekemään viestintää tehokkaammin ja johdonmukaisesti, niin saat parempia tuloksia! Sopii kaikille yrittäjille.

Tee yrityksen somesuunnitelma

Opi tekemään asioita johdonmukaisemmin selkeän somesuunnitelman avulla. Valmiiden suunnittelupohjien ja ohjevideoiden avulla luot itsellesi markkinointisuunnitelman, jota
voit lähteä toteuttamaan somekanavissasi heti!

Somevideot älypuhelimella

Luo syvä suhde yleisöösi videoiden avulla! Myynnin kannalta merkittävä markkinointikeino on yrittäjän taskussa, joten hyödynnä sitä! Ryhdy tekemään somevideoita kännykällä ja
jaa ne tehokkaasti somekanaviin!

Facebook ja Instagram

Tässä koulutuksessa opit, kuinka voit hyödyntää Facebookia ja Instagramia yrityksesi myynnissä ja markkinoinnissa. Herätä mielenkiinto ja sitouta yleisöä! Ohjaa heidät luoksesi asiakkaiksi kohdennetulla mainonnalla.

LinkedIn – Yrittäjän tehotyökalu

Opi käyttämään LinkedIn -palvelua verkostoitumiseen ja
myynnin työkaluna. Koulutuksessa opetan sinulle perusteet sekä annan selkeät suunnittelupohjat oman toiminnan suunnitteluun.
Rakenna profiilisi houkuttelevaksi ja hyödynnä myyntityössä!

Sähköpostimarkkinointi

Asiakaslähtöinen sähköpostimarkkinointi -verkkokurssi opettaa,
miten tavoitat asiakkaasi kiinnostavalla ja säännöllisellä sähköpostimarkkinoinnilla ja käytät sitä myynnin työkaluna.
Opit automatisoimaan ja ajastamaan uutiskirjeet!