Tulevat Somesoppa®-somekoulutukset!

Somekoulutusta suurella sydämellä! Someleontti Sanya Saarinen on somekouluttaja, joka auttaa pienyrittäjää somemarkkinoinnissa.


Yrittäjä: Tule mukaan Somesoppa®-koulutuksiin!

Somekoulutus on hyvä investointi yrityksesi näkyvyyteen: Opi sometaitoja ja toteuta itse yrityksesi markkinointia!
Sosiaalisen median työkaluilla voidaan markkinoinnista saada kustannustehokasta. Tätä kannattaa yritysten hyödyntää mahdollisimman laajasti markkinoinnissa. Opi Somesoppa®-koulutuksissa merkityksellisen sisällön tuottamista, Facebook-kampanjoiden kohdentamista ja viestintää juuri tavoittelemallesi kohdeyleisölle.

Tule mukaan Somesoppa®-koulutuksiin ja hyödynnä somevideoita, blogitekstejä, valokuvia ja muita sisältöjä digimarkkinoinnissa.

Katso myös verkkokoulutukset, joita voit ostaa 24/7 ja opiskella milloin sinulle parhaiten sopii!

  • Livekoulutukset
  • Webinaarit
  • Työpajat yrittäjille tai markkinointivastaaville

Verkkokoulutukset BusinessRakentamon jäsenille etuhintaan.


Koulutuskalenteri

Somekoulutukset järjestetään verkkokoulutuksena etäyhteydellä, ellei toisin mainittu. Voit siis helposti osallistua omalla laitteellasi mistä vaan, jossa on internetyhteys.Somevideot älypuhelimella – Somesoppa® -verkkokoulutus
22.10.2021 klo 9-13

Somevideot älypuhelimella -verkkokoulutuksessa saat käytännönläheisiä vinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää älypuhelimella tehtyjä videoita yrityksesi markkinoinnissa.Tämän somekoulutuksen jälkeen osaat itse tuottaa videoita omaan markkinointiin, suunnitella videosisällöt johdonmukaisesti niin, että ne ohjaavat asiakasta ostopolulla eteenpäin.

Saat koulutuksessa kattavan materiaalipaketin niin suunnittelusta, kalustosta kuin markkinoinnin suunnittelustakin. Pääset myös tutustumaan siihen, miten voit tavoittaa asiakkaasi suorilla videolähetyksillä hyödyntämällä somekanavien livevideoita.

Somevideoiden tärkeimmät hyödyt yrittäjälle ovat:

  • Voit kloonata itsesi verkkoon
  • Luottamuksen rakentaminen yleisöön
  • Visuaalisuus
  • Näkyvyys ja löydettävyys
  • Myynnin kasvu

Video on tehokas tapa viestiä ja rakentaa luottamusta yleisöösi, joten videon voima kannattaa hyödyntää markkinoinnissa!


Tee yrityksen somesuunnitelma – Somesoppa® -verkkokoulutus
19.11.2021 klo 9-16

Somekoulutus pienyrittäjälle! Haluatko hankkia tehokkaammin uusia asiakkaita? Haahuiletko ilman päämäärää somessa? Tuntuuko somehallinta haastavalta?

Tule pienyrittäjän verkkokoulutukseen tekemään somesuunnitelma yrityksellesi! Suunnitelman avulla teet johdonmukaisesti asioita, jotka ohjaavat yleisöä kohti ostoa.

Somekoulutuksen aikana teemme sinulle oman somesuunnitelman ja sen jälkeen ideoimme yhdessä asiakkaan ostopolkua somekanavissasi. Koulutus sisältää käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja, joilla teet somemarkkinointia tehokkaasti.

Pienyrittäjän tärkein resurssi on aika ja hyvällä suunnittelulla säästät aikaa ja tehostat toimintaa merkittävästi. Omaan osaamisen kehittäminen on aina loistava investointi: kun opit tekemään asioita johdonmukaisesti ja suunnitelmallisesti, saat aikaan parempia tuloksia.

Asiakkaasi todennäköisimmin ovat jo somessa, joten sinun yrityksesikin tulisi olla!

Jos somemarkkinoinnistasi puuttuu järjestelmällisyys ja johdonmukainen tekeminen, tähän verkkokoulutukseen kannattaa osallistua! Verkkokoulutus sopii pienyrittäjälle, joka on juuri aloittanut toiminnan tai joka on jo käyttänyt somekanavia, mutta suunnitelmallisuus puuttuu.

Lue lisätiedot ja ilmoittaudu tästä!Haluatko oppia lisää?