Yrittäjä: Tule mukaan Somesoppa®-koulutuksiin!

Somekoulutus on hyvä investointi yrityksesi näkyvyyteen: Opi sometaitoja ja toteuta itse yrityksesi markkinointia!
Sosiaalisen median työkaluilla voidaan markkinoinnista saada kustannustehokasta. Tätä kannattaa yritysten hyödyntää mahdollisimman laajasti markkinoinnissa. Opi Somesoppa®-koulutuksissa merkityksellisen sisällön tuottamista, Facebook-kampanjoiden kohdentamista ja viestintää juuri tavoittelemallesi kohdeyleisölle.

Tule mukaan Somesoppa®-koulutuksiin ja hyödynnä somevideoita, blogitekstejä, valokuvia ja muita sisältöjä digimarkkinoinnissa.

Tältä sivulta löydät tulevat koulutukset sekä verkkokoulutukset, joita voit ostaa 24/7 ja opiskella milloin sinulle parhaiten sopii!

Livekoulutukset, webinaarit ja työpajat yrittäjille tai markkinointivastaaville


 

Asiakaslähtöinen sähköpostimarkkinointi (Somesoppa®)
19.3.2021 klo 9-13

Opi kanssani, miten tavoitat asiakkaasi kiinnostavalla ja säännöllisellä sähköpostimarkkinoinnilla.

Tule mukaan työpajaan, jossa käydään läpi sähköpostimarkkinoinnin perusperiaatteet ja työkalut. Saat koulutuksesta mukaasi paketillisen uusia tapoja lähestyä jo olemassa olevaa asiakaskuntaa tai sitouttaa uusia potentiaalisia asiakkaita ostamaan juuri sinulta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavat aihealueet:

 • Miksi kerätä sähköpostilistaa
 • Miten voin kerätä listaa
 • Mitä tulee ottaa huomioon sähköpostilistaa kerätessä
 • Mihin käytän sähköpostilistaani
 • Sähköpostilistan hyödyt
 • Millaisia vaihtoehtoja on kerätä listoja ja lähettää sähköpostiviestejä listan jäsenille

  Hinta 89 € (sis. alv 24%) sisältää ennakkotehtävän, verkkokoulutuksen, suunnittelupohjat sekä webinaarissa käytetyn diaesityksen

 

Ilmoittaudu

 


LinkedIn yrittäjän työkaluna – Somesoppa® -verkkokoulutus
23.4.2021 klo 9-13

Opi käyttämään LinkedIn -palvelua verkostoitumiseen ja myynnin työkaluna. Koulutuksessa opetan sinulle perusteet sekä annan selkeät suunnittelupohjat oman toiminnan suunnitteluun.

LinkedIn on yrityspäättäjien ja median suosiossa, joten se on tärkeä viestintäkanava sekä myynnin työkalu B2B puolella oleville yrityksille ja muille toimijoille.


Hinta 89 € (sis. alv 24%) sisältää ennakkotehtävän, verkkokoulutuksen, suunnittelupohjat sekä webinaarissa käytetyn diaesityksen. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä!

Tule mukaan ja opi tekemään somemarkkinointia tehokkaammin!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin

Kouluttajana toimii Sanya SaarinenIlmoittaudu


Tee Yrityksen somesuunnitelma – Somesoppa® -verkkokoulutus

21.5.2021 klo 9-13

Haluatko hankkia tehokkaammin uusia asiakkaita? Haahuiletko ilman päämäärää somessa? Tuntuuko somehallinta haastavalta?

Tule pienyrittäjän verkkokoulutukseen tekemään somesuunnitelma yrityksellesi! Suunnitelman avulla teet johdonmukaisesti asioita, jotka ohjaavat yleisöä kohti ostoa.

Koulutuksen aikana teemme sinulle oman somesuunnitelman ja sen jälkeen ideoimme yhdessä asiakkaan ostopolkua somekanavissasi. Koulutus sisältää käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja, joilla teet somemarkkinointia tehokkaasti.

Pienyrittäjän tärkein resurssi on aika ja hyvällä suunnittelulla säästät aikaa ja tehostat toimintaa merkittävästi. Omaan osaamisen kehittäminen on aina loistava investointi: kun opit tekemään asioita johdonmukaisesti ja suunnitelmallisesti, saat aikaan parempia tuloksia.

Asiakkaasi todennäköisimmin ovat jo somessa, joten sinun yrityksesikin tulisi olla!

Jos somemarkkinoinnistasi puuttuu järjestelmällisyys ja johdonmukainen tekeminen, tähän verkkokoulutukseen kannattaa osallistua! Verkkokoulutus sopii pienyrittäjälle, joka on juuri aloittanut toiminnan tai joka on jo käyttänyt somekanavia, mutta suunnitelmallisuus puuttuu.

Lue lisätiedot ja ilmoittaudu tästä!Ilmoittaudu


 

Somevideot älypuhelimella – Somesoppa® -verkkokoulutus
22.10.2021 klo 9-13

Somevideot älypuhelimella -verkkokoulutuksessa saat käytännönläheisiä vinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää älypuhelimella tehtyjä videoita yrityksesi markkinoinnissa.

Saat koulutuksessa kattavan materiaalipaketin niin suunnittelusta, kalustosta kuin markkinoinnin suunnittelustakin. Pääset myös tutustumaan siihen, miten voit tavoittaa asiakkaasi suorilla videolähetyksillä.

Somevideoiden tärkeimmät hyödyt yrittäjälle ovat:

 • Voit kloonata itsesi verkkoon

 • Luottamuksen rakentaminen yleisöön

 • Visuaalisuus

 • Näkyvyys ja löydettävyys

 • Myynnin kasvu

Video on tehokas tapa viestiä ja rakentaa luottamusta yleisöösi, joten videon voima kannattaa hyödyntää markkinoinnissa!

Ilmoittaudu


Asiakaslähtöinen sähköpostimarkkinointi
18.6.2021 klo 9-16

Tule kanssani oppimaan 18.6.2021 klo 9-16 sähköpostimarkkinointia livekoulutukseen verkossa.

Voit ostaa kurssin jo nyt, perehtyä etukäteen materiaaleihin ja tulla hyvin valmistautuneena ottamaan kaiken irti verkkokoulutuksesta

Verkkokoulutuksessa pääset kysymään ja tutustumaan tehokkaimpiin tapoihin lähestyä asiakkaitasi ja potentiaalisia asiakkaitasi sähköpostitse säännöllisesti ja suunnitellusti.

Sähköpostimarkkinointi tehostaa toimintaasi, kun voit jakaa suurelle joukolle asiakkaita saman informaation, ohjata ostoja ja auttaa asiakasta valitsemaan oikeat tuotteet tai palvelut.

Tule mukaan työpajaan, jossa käydään läpi sähköpostimarkkinoinnin perusperiaatteet ja työkalut. Saat koulutuksesta mukaasi paketillisen uusia tapoja lähestyä jo olemassa olevaa asiakaskuntaa tai sitouttaa uusia potentiaalisia asiakkaita ostamaan juuri sinulta. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Ilmoittaudu


Verkkokurssit (somekoulutus)