12.1.2022 klo 9-16 Tee yrityksen somesuunnitelma

Haluatko hankkia tehokkaammin uusia asiakkaita? Haahuiletko ilman päämäärää somessa? Tuntuuko somehallinta haastavalta? Yrityksen somesuunnitelma auttaa sinua toimimaan ja ymmärtämään paremmin asiakkaitasi!

Tule pienyrittäjän verkkokoulutukseen tekemään somesuunnitelma yrityksellesi! Suunnitelman avulla teet johdonmukaisesti asioita, jotka ohjaavat yleisöä kohti ostoa.

Koulutuksen aikana teemme sinulle oman somesuunnitelman ja sen jälkeen ideoimme yhdessä asiakkaan ostopolkua somekanavissasi. Koulutus sisältää käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja, joilla teet somemarkkinointia tehokkaasti.

Pienyrittäjän tärkein resurssi on aika ja hyvällä suunnittelulla säästät aikaa ja tehostat toimintaa merkittävästi. Omaan osaamisen kehittäminen on aina loistava investointi: kun opit tekemään asioita johdonmukaisesti ja suunnitelmallisesti, saat aikaan parempia tuloksia.

Asiakkaasi todennäköisimmin ovat jo somessa, joten sinun yrityksesikin tulisi olla!

Jos somemarkkinoinnistasi puuttuu järjestelmällisyys ja johdonmukainen tekeminen, tähän verkkokoulutukseen kannattaa osallistua! Verkkokoulutus sopii pienyrittäjälle, joka on juuri aloittanut toiminnan tai joka on jo käyttänyt somekanavia, mutta suunnitelmallisuus puuttuu.

Koulutuksen hinta on 129€ (sis. alv 24%).

Lue lisätiedot ja ilmoittaudu tästä!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *