11.5.2022 klo 9-16 Somevideot älypuhelimella

Tuntuuko videoiden teko sinusta vieraalta? Tai haluaisit tehdä videoita, mutta et tiedä mistä aloittaisit?

Tekniikkakin voi tuntua vaikealta hallita ja miten ihmeessä niitä videoita voi muokata?

Somevideot älypuhelimella -verkkokoulutuksessa taklaat ongelmat helposti. Koulutuksessa saat käytännönläheisiä vinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää älypuhelimella tehtyjä videoita yrityksesi markkinoinnissa useissa eri kanavissa.
Saat koulutuksessa kattavan materiaalipaketin niin videosuunnittelusta, videointikalustosta kuin markkinoinnin suunnittelustakin. Pääset myös tutustumaan siihen, miten voit tavoittaa asiakkaasi suorilla videolähetyksillä ja opit hyödyntämään Instagram Reelsiä markkinoinnissasi.

Videomarkkinointi on yksi tehokkaimmista tavoista saada näkyvyyttä sosiaalisessa
mediassa. Kaikkien somekanavien algoritmit suosivat videosisältöjä ja ne saavat runsaasti näyttökertoja. Videosisällöt löytyvät myös Googlen hakutuloksissa helpommin, kuin perinteinen kirjoitettu sisältö, mikäli ne on optimoitu oikein.

Videoiden käyttö yleistyy huimaa vauhtia. Videoista on runsaasti hyötyä niin yrityksen markkinoinnissa kuin työelämässäkin ja esimerkiksi henkilöbrändäämisen välineenä video on loistava keino tuoda esiin omaa osaamistaan.

Video voi toimia upeana visuaalisena CV:nä tai portfoliona, mutta aivan yhtä hyvin se voi olla väsymättömästi samoihin kysymyksiin vastauksia antava digitaalinen kloonisi, joka säästää aikaasi (ja rahaasi), kun sinun ei tarvitse vastata aina samankaltaisiin sähköpostikyselyihin ja selittää asiakkaillesi aina samoja asioita uudelleen ja uudelleen.

On kuitenkin olemassa muutamia tärkeitä seikkoja, joita sinun tulee ottaa huomioon videoita tehdessäsi, jotta sisältösi toimii oikein, videosi on laadukkaasti toteutettu ja jaat sen oikeassa kanavassa oikealla tavalla. Siksi olen rakentanut sinulle Somevideot älypuhelimella -koulutuksen, josta saat käytännönläheiset opi oman videomarkkinoinnin toteuttamiseen ja videoiden hyödyntämiseen myynnissä ja markkinoinnissa.

Hyödynnä siis videoiden valtava potentiaali ja tule mukaan Somevideot älypuhelimella -verkkokoulutukseen!

Yrittäjänä hyödyt videoinnista esimerkiksi näin:

● Voit kloonata itsesi verkkoon
● Rakennat luottamusta yleisöösi
● Visuaalisuuden avulla pysäytät yleisösi skrollaamisen somessa, teet vaikuttavaa
sisältöä ja jäät paremmin mieleen
● Saat parempaa näkyvyyttä ja sinut ja yrityksesi löytyvät paremmin hakukoneista
● Kasvatat myyntiäsi ja liiketoimintaasi etkä jää kilpailijoittesi jalkoihin

Video on tehokas tapa viestiä ja rakentaa luottamusta yleisöösi, joten videon voima
kannattaa hyödyntää markkinoinnissa!

Älä jätä tilaisuutta käyttämättä! Live-toteutus järjestetään vain muutaman kerran vuodessa. Liity mukaan Somevideot älypuhelimella -verkkokoulutukseen nyt.

Koulutuksen hinta on 129€ (sis. alv 24%).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.