Somesoppa® – Onnistu valmiilla reseptillä


Vanha tyyli ei toimi uudessa ympäristössä

Ovatko markkinointitaitosi jämähtäneet menneeseen aikaan? Odottavatko asiakkaasi kattaustasi somessa, mutta liemesi on mautonta ja laihaa? Onko markkinointireseptisi surkea ja heität sattumia soppaan vain silloin, kun huvittaa? Eikö tarjontasi löydy verkossa, vaikka hakemalla hakisi? Mikäli kassakin vielä kumisee tyhjyyttään, kannattaa tilanne korjata pian!


Mitäpä jo kloonaisit bisneksesi verkkoon ja olisit oikeasti näkyvissä!


Heitä hyppysellinen chiliä someen ja aktivoi ihmisten ostohalu. Muokkaa ja hio reseptiäsi jatkuvasti, jotta he palaavat yhä uudelleen ja tuovat ystävätkin kärkkymään maistiaisia. Yllätä uusilla mausteilla ja rohkeilla ratkaisuilla jatkuvasti. Erotu muista ja käytä oikeita työkaluja täsmälliseen ja tehokkaaseen somemarkkinointiin.


Tekniikka, työkalut ja yleisö on valmiina – sinun täytyy vain toimia NYT!

Tiedän hyvin sen lamaannuttavan tunteen: haluat oppia markkinoimaan tehokkaammin, mutta tieto on hajallaan ympäri verkkoa. Sirpaleiden kasaaminen vie tolkuttomasti aikaa, jonka voisit käyttää paremminkin. Markkinointibudjettisi saattaa olla minimissä, mutta halu kehittää toimintaa on suuri. Vaihtoehtoja on liikaa, etkä tiedä mistä aloittaa. Tiedät, että verkossa potentiaaliset asiakkaasi ovat, mutta omat taitosi eivät tällä hetkellä riitä heidän tavoittamiseksi.

Ihmisten ostokäyttäytymisen muuttuminen pakottaa yritykset muuttamaan bisnesmalliaan: on oltava siellä, missä potentiaaliset asiakkaatkin on! Oikeilla työkaluilla pystyt hallitsemaan somekanavia tehokkaasti ja sisällöntuotannosta tulee rutiinia.

Liiketoiminta vaatii jatkuvaa kehittymistä. Oppimisen tulee kuitenkin olla mahdollisimman helppoa, koska suuri osa työajasta menee ydintoiminnan pyörittämiseen ja laskutettavan työn tekemiseen. Miten siis oppia tehokkaasti samalla, kun pyörittää omaa bisnestä? Älä tuhlaa arvokasta työaikaasi vaan luo oma digiversumisi, joka palvelee asiakkaita, hoitaa markkinointiasi ympäri vuorokauden – ja tuo kassaan rahaa!

Pidän luentoja ja live-workshoppeja sosiaalisen median hyödyntämisestä markkinoinnissa. Voit tilata minulta henkilökohtaista ohjausta, luennon tapahtumaan tai osallistua käytännönläheisiin live-workshoppeihin.

 

Joku jossain tarvitsee juuri sinun tiimisi osaamista! Tee toimintasi näkyväksi! Kouluttajana kursseilla toimii Somesoppa®-konseptin kehittäjä, somestrategi ja digisisällöntuottaja Sanya Saarinen / Someleontti


Kloonaa bisneksesi verkkoon – some suomenkielellä pienyrittäjille

Pienyrittäjän käytössä on lukuisia näppäriä työkaluja, joilla somemarkkinointia voi tehostaa, materiaalia tuottaa ja jakaa tehokkaasti. Mutta tämä on vain osa kokonaisuutta! Ensin on oltava selvillä tavoitteet eli mitä haluat somella saavuttaa. Onnistuneen liiketoiminnan keskiössä on aina asiakaslähtöinen suunnitelma ja toimintamalli, niin myös somessa. Kun tunnet asiakkaasi niin tiedät millaista materiaalia ja missä kanavassa kannattaa jakaa.


Minä kloonasin itseni – tee sinä samoin!


Olen tehnyt tiivistä kenttätyötä pienyrittäjien parissa loppuvuodesta 2014 lähtien, sillä pienyrittäjät ovat sydäntäni lähellä ja haluan auttaa kaikin keinoin  sinuakin saamaan viestisi esiin ja erottumaaan verkossa. Olen itsekin yksinyrittäjä, joten tiedän ne suurimmat haasteet, joita eteemme tulee yrittäjyyden polulla. Joudumme jatkuvasti tekemään valintoja ja kompromisseja, kun tasapainottelemme budjetin, ajankäytön ja lukuisten eri työtehtävien välillä. Elintärkeitä toimintoja yrittäjälle on vain muutama: Tärkeimpien joukossa on markkinointi ja myynti – ilman näitä ei yritystoiminta pyöri.

Olen pitänyt yrittäjille lukuisia somemarkkinoinnin koulutuksia ja saanut yrityksiä sysättyä sometaipaleensa alkuun. Mutta pelkkä alkusysäys ei riitä! Nykyaikana digitaalisten työkalujen tulee olla käytössä laajalti, jotta viesti menee perille asti oikealle yleisölle. Uusista asioista on tehtävä rutiinia yrityksen toimintaan. On laadittava suunnitelma ja toteutettava sitä johdonmukaisesti, jotta homma saadaan toimimaan!

Silloin kun budjetti on pieni ja aika kortilla, kannattaa etsiä paras ja tehokkain toimintamalli, joka nykyisillä resursseilla on mahdollista. Jos teet markkinointia tehottomasti ja vanhanaikaisilla menetelmillä, voisit yhtä hyvin heittää setelinipun saunan sytykkeeksi. Hyöty liiketoimintasi kannalta on täysin sama. Jos taas olet sitä mieltä, ettei sinun tarvitse markkinoida nyt ”kun kaikki on hyvin”, et ajattele tarpeeksi pitkälle. Jos asiakkaat lakkaavat ostamasta, olet yhtäkkiä tyhjän päällä.

Luo edellytykset liiketoimintasi jatkuvuudelle oppimalla tarvittavia taitoja nyt – ennen kuin on liian myöhäistä.


Näin säästät aikaa ja rahaa – opi somemarkkinoinnin salat


Kun investoit nyt aikaa ja rahaa Somesoppa®-koulutukseen, opit (tiimisi kanssa) taitoja, joilla voit varmistaa tehokkaamman toimintamallin tulevaisuudessa. Toimiva somesuunnitelma ja jatkuvasti kasvava digijalanjälkesi on yrityksesi sähköinen käyntikortti ja magneetti, joka vetää puoleensa myös uutta yleisöä jatkuvasti – kunhan rakennat sen oikein! Ota ohjat omiin käsiisi, sillä sinä voit vaikuttaa asioiden kulkuun!


Somesoppa® -koulutuksen hyödyt


Somesoppa®-koulutus soveltuu sinulle, mikäli…


1. Sinulla on liiketoimintaa, jonka asiakkaat ovat Suomessa

Olen tehnyt koulutukset nimenomaan Suomalaiseen some- ja ostokulttuuriin peilaten ja valiten pienyrittäjälle sopivia työkaluja ja somekanavia esittelyyn.

2. Haluat opiskella uusia keinoja lisätä näkyvyyttä ja tunnettuutta

Opit perusteet nopeasti, jolloin pääset soveltamaan oppimaasi heti omaan markkinointiisi.

3. Haluat luoda yrityksellesi tavoitteellisen somestrategian satunnaisen haahuilun sijaan

Ymmärrät, ettei mitään markkinointia kannata tehdä irrallisena muusta toiminnasta. Somesoppa®-koulutus auttaa valjastamaan digimaailman tukemaan liiketoimintasi ydintä ja kokonaistavoitteita.

4. Haluat oppia tekemään sisältömarkkinointia somessa ja tuottamaan itse omat materiaalisi

Haluat pitää markkinoinnin oman tiimisi hyppysissä ja päivittää taitosi digiaikaan. Sosiaalisessa mediassa julkaisuiden elinkaari on lyhyt, joten materiaalia tulee tuottaa tehokkaasti ja järkevällä budjetilla. Opetan sinulle perusasioita erityyppisistä sisällöistä. Ohjeistan esimerkiksi tekemään omia somevideoita, livelähetyksiä sekä suunnittelemaan sisällön sopivaksi yleisöllesi.

Kun teette somemateriaalit pääosin itse, yrityksesi säästää huikeita summia vuositasolla! Kerron koulutuksissa myös, kuinka sinun kannattaa suunnitella toteutus, jotta saat mahdollisimman paljon materiaalia tuotettua yksillä järjestelyillä.

5. Haluat lisätä verkkonäkyvyyttäsi pala kerrallaan!

Ymmärrät, että asiakkaat ovat verkossa ja myös yrityksesi on löydyttävä sieltä. Jokainen blogiteksti tai somejulkaisu kasvattaa digijalanjälkeäsi, jolloin rakennat kokonaisuutta, jossa kaikki tiet vievät verkkosydämeesi – oli se sitten kotisivu, blogi, tai verkkokauppa.


Aloita heti!

Suunnittele ja kokkaa persoonallinen Somesoppa®, jonka avulla saat näkyvyyttä, opit viestimään kohdeyleisöllesi sekä parannat tunnettuuttasi ja myyntiäsi nykyaikaisin keinoin. Säästät aikaa ja rahaa, kun opettelet nyt tekemään markkinointia ja myyntiä nykyaikaisin työkaluin ja opit tuottamaan materiaalia itsenäisesti.

Ota yhteyttä: sanya.saarinen(at)someleontti.fi tai lomakkeella ja kysy Somesoppa®-koulutuksista!


Yrittäjän on hallittava somen perustyökalut pärjätäkseen. Sanya on innostava ja asiantunteva kouluttaja, joka osaa käytännönläheisesti kertoa somen hyödyt yrittäjille.

Olet persoonallisuudellasi saanut tästä erittäin mielenkiintoisen verkkokurssin ja kuinka paljon tietoa tästä on saanutkaan! — Meitä on niin erilaisia käyttäjiä, eli tämmöiselle kurssille on tarvetta. Uskallan varmastikin laajentaa somemaailmaani tämän avulla. Suuret kiitokset kaikista neuvoista ja opeista. –Sinussa on keittäjän parhaita ominaisuuksia ja katsot pitkälle tulevaisuuteen avoimuudellasi ja ammattitaidollasi.
Suosittelen ehdottomasti ja vakuutan ostamaan kurssin ja kauhan kans.
Anne Koskinen,
 Yrittäjä Verhoomo ja Varjostin


Huomioitavaa:

Someleontin palvelut on suunniteltu ja tarkoitettu pääasiassa yrityksille ja muille yhteisöille. Mikäli toisena sopimusosapuolena kuitenkin on kuluttaja, eikä kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Lisäksi mahdollista verkkokauppaa koskevat kuluttajariidat voi jatkossa ratkoa verkossa Euroopan komission 15.2.2016 avaamassa riidanratkaisufoorumissa (ns. ODR-foorumi).


Palvelun tuottaja ja myyjä:

Sanya / Someleontti
Somesoppa®
1887851-6
Sanya Saarinen
03100 Nummela
+358 50 439 6710
sanya.saarinen(at)someleontti.fi