Sanya Saarinen – Somestrategi | Digisisällöntuottaja | Somesoppa®-kouluttaja | Matkailualan restonomi (AMK)

Tervetuloa vierailemaan sivuilleni!

Olen Sanya Saarinen, pienyrittäjä ja käytännönläheinen sosiaalisen median kouluttaja ja digisisällöntuottaja Vihdistä. Autan yrityksiä löytämään oman tyylinsä viestiä sosiaalisen median kanavissa sekä mukauttamaan liiketoimintaansa digitalisoituvan maailmamme edellyttämiin raameihin.

Valttinani ovat matalan organisaatiorakenteen (olen 171cm pitkä) ja uteliaan luonteen mukanaan tuoma sopeutumiskyky sekä monipuolinen ja laaja näkemys digimarkkinoinnin mahdollisuuksista yritystoiminnassa.

Sosiaalinen media ja digimarkkinointi ovat kiehtova kokonaisuus. Tähän toimintaympäristöön kuuluu tietynlainen arvaamattomuus, muutosherkkyys sekä pillastuneen ponin lailla poukkoilevat käppyrät.  Tämä kaikki on kuitenkin valjastettavissa yrityksesi hyväksi luomalla toimintaasi ja resursseihisi sopiva suunnitelma ja lähtemällä toteuttamaan sitä yhdessä askel askeleelta.

Herkistymällä kuuntelemaan asiakkaidesi tarpeita ja soveltamalla tavoitteellisesti olemassa olevia sometyökaluja yrityksesi tämänhetkiseen toimintaan on tulevaisuus mahdollisuuksia täynnä!

Paras lopputulos saadaan aikaan tekemällä yhdessä tiivistä yhteistyötä sekä tuottamalla materiaaleja eri tarkoituksiin sopiviksi. Olen mukana yrityksesi arjessa dokumentoiden tapahtumia ja tuotan niistä somekanavien erityispiirteitä huomioivia julkaisuja, jotka vievät liiketoimintaasi eteenpäin kohti asetettuja tavoitteita. Samalla hiomme oman yrityksesi toimintamalleja ja kehitämme omaa osaamistasi.

Joko haluat ryhtyä hommiin? Soita +358 50 439 6710, sovitaan tapaaminen ja jutellaan lisää!

Katso ammatillinen tarinani LinkedIn-profiilistani – Verkostoidutaan myös LinkedIn-puolella!

Näkemyksiini ja toimintaani voit tarkemmin tutustua blogin puolella, jossa kirjoittelen sosiaalisen median käytöstä liiketoiminnan apuna. Omat somekoordinaattini on listattu yhdelle sivulle, jotta pääset helposti tutustumaan omaan sosiaalisen median saappaanjälkeeni.

Kiitos kun tulit sivuilleni vierailulle!

Tule tykkääjäksi myös Facebookissa!