Projekteja ja palautteita

Someleontti Sanya Saarinen mediassa

30.7.2021 Luoteis-Uusimaa
Etätyötiloja voi nyt vuokrata Nummelasta: ”Työtilalta kaivataan erityisesti rauhallista paikkaa keskittyä työhön sekä toimiston tekniikkaa ja ergonomiaa, jota harvalta löytyy kotitoimistolta”

4.5.2021 Vieraskynä BusinessRakentamon asiantuntijablogi
Somevideot – Miten myyntiä tukevia videoita voi hyödyntää markkinoinnissa?
Somemarkkinoinnin asiantuntija Sanya Saarinen

9.3.2021 Mediatiedote STT
Sopimus Lahjakorttipuoti.fi -palvelusta YritysVihdin kanssa – Kankaanpään kaupunki haluaa tukea pienyrityksiä

12.1.2019 Vihdin Uutiset
YritysVihti pyrkii nostamaan Vihdin yritysten kilpailukykyä – uusi yhdistys auttaa yrityksiä ketterästi

11.1.2019 YritysVihti ry:n tiedote
Uusi yhdistys YritysVihti ry tukee paikallista yrittäjyyttä

10.8.2018 Vihdin Uutiset
Some on rajaton mahdollisuus 

10.1.2018 Kollega.fi -verkkolehden henkilökuva
Sometaituri vailla vertaa

 

”TEKSTI MARJA KASANEN KUVAT ELISA MAKKONEN S SAARINEN | 10.1.2018 | KOLLEGA.FI

Sometaituri vailla vertaa
Sanya Saarinen on monitaitoinen osaaja, joka tuntee sosiaalisen median maailman kuin omat taskunsa. Opettajana, valmentajana ja somestrategina toimiva Saarinen on myös ahkera verkostoituja ja kekseliäs yrittäjä, jolta ideat eivät hevin lopu.”
 
 

Facebook-arvostelut – 5/5 tähteä
(19 arvostelua tai suositusta)

Katso saamani julkiset arvostelut ja palautteet Facebookista: https://www.facebook.com/pg/Someleontti/reviews/

Suositus: ”Aivan ihana opetustapa, jos et ymmärrä jotain niin mennään vaihe vaiheelta juuri oman koneen mukaan.
Vihdoin alan ymmärtämään somen moniulotteisuutta ja miten pystyn hyödyntämään niitä juuri omassa markkinoinnissa.
Suosittelen ehdottomasti kaikkia käymään Sanyan tunneilla taikka vaan katsoa hänen opetusvideoitaan niistä oppii varmasti jokainen jotain uutta 💕
Kiitos”

Suositus: ”Sain huikean henkilökohtaisen opin juuri siihen mitä kaipasin! Kiitos ja lämmin suositus myös muille yrittäjille!”

Suositus: ”Selkeää, loogista ja monipuolista esiintymistä ja tietotaitoa omaava henkilö ja yritys!”

Suositus: ”Osallistuin Someleontin (Somesoppa) ”Yrityksen somestartti” -minikurssille, joka kesti viisi päivää. Tuona aikana sain viitenä peräkkäisenä päivänä sähköpostiini viestin, jossa oli päivän aihe, linkki videoon/videoihin ja päivän teemaan liittyvä muutama tehtävä. Jokaisen päivän sisältö oli tarpeeksi tiivis mahduttaakseni sen osaksi päivääni.

Kurssi eteni loogisesti yrittäjän somenkäytön alkeista kohti omannäköistä sisällöntuottoa. Someleontti Sanya kertoi selkeästi ja ymmärrettävästi teemoista sekä käytti runsaasti esimerkkejä tukemaan teemojaan. Kurssin tavoitteena oli juuri minun omannäköisen yrittäjän someviestintä, joka onnistui mielestäni erinomaisesti. Teemojen, vinkkien ja harjoitusten avulla opin hahmottamaan juuri mun ja mun yrityksen someviestintätyylin.

Kiitos Sanyalle kattavasta kurssista!”

Suositus: ”Sanyan opissa on helppo ja mukava olla! Iloisesti ja kannustavasti neuvoo 💕 Olin loppu syksystä kolmella iltakurssilla ja sain monta uutta oppia!”

Suositus: ”Sanya on innostava ja ammattitaitoinen somekouluttaja. Suosittelen lämpimästi!”

Suositus: ”Hyviä somevinkkejä moneen tilanteeseen!”

*** Facebook muutti tähtiarvostelut suosituksiksi ***

5/5 ”Osallistuin Someleontin Somesoppa-koulutukseen ja suosittelen sitä lämpimästi muillekin. Sanya sai minut tekemään oikeasti somemarkkinointia ja vieläpä innostumaan siitä. Hän on kouluttajana asiantunteva, idearikas, iloinen ja sydämellinen.😍”

5/5 ”Olisin antanut 6 jos olisi ollut mahdollista  Todella laadukasta työtä!”

5/5 ”Laitettiin Sanya kanssa kerralla yritykseni BeingGreat Oy FB ja Instagram sivustot kuntoon. Kyllä kävi näppärästi tuollaisen ammattilaisen kanssa ja tulipa hyvän näköiset sivut. Samalla sain todella hyviä ja hyödyllisiä tietoja Some-kanavien mainontaan ja toimintaan liittyen. Kiitos paljon Sanya :)”

5/5 ”Erittäin ammattimaista apua someasioissa. Uusia näkökulmia tuli taas lisää mitä voi hyödyntää yrityksen markkinoinnissa. Kiitos!  Iso suositus!”

5/5 ”Aloitettiin juuri yhteistyö, ja jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen toteamme, että nyt löydettiin oikea ihminen ohjaamaan ja auttamaan meitä markkinoinnin kanssa. Kiitos.”

5/5 ”Kiitos koulutuksesta, ei tullut tylsää ja jaksoi mielenkiinnolla kuunnella koko päivän  Oli ilo tutustua ja saada tavata sinut ”

5/5 ”Todella kiinnostava ja hyvin vedetty esitelmä”

5/5 ”Mahtavasta koulutuksesta iso kiitos! Olet niitä harvoja puhujia, joita jaksaa kiinnostuneena kuunnella koko päivän! Suosittelen lämpimästi kaikille yrittäjille”

5/5 ”Jotkut koulutukset ovat sitä luokkaa että tiiviin tietopaketin lisäksi tulee vielä aimo annos draivia. Tämä oli juuri sellainen. Kiitos ! Suosittelen lämpimästi!”

5/5 ”Kiitos taas ihanista vinkeistä – just parasta!!”

5/5 ”Voin todellakin lämpimästi suositella Someleonttia, jos itsellä ei ole vielä some taidot hallussa. Tai vaikka onkin, niin aina voi oppia jotain uutta. Opin itse projektissa paljon ja Sanya on taitava ja osaava ammattilainen, joka ylläpitää tietotaitoansa, kun koko ajan tulee uusia juttuja ja sovelluksia. Kannattaa kokeilla!”

5/5 ”Minulla oli projekti Someleontin Sanyan kanssa ja olen todella tyytyväinen 
Sanya on tarkka ja tehokas. Oli valmistunut jo ennen projektia ja onki minusta tietoja jota tarvittiin projektiin. Pitää siis kaikki langat käsissään loistavasti. Asiakkaana tunsin olevani tärkeä,kuunteli,havannoi ja kasasi lopulta koko paketin. Suosittelen.
Ps. Ja työ oli vielä hauskaa hänen kanssaan  T:Heli Rahomäki ( Helin Forever Living Products- sivut )”

LinkedIn – suositukset

Tähän on koottuna LinkedIn:ssä saadut julkiset suositukset. Lue kaikki suositukset LinkedIn-profiilistani täältä!

”Sanya paitsi hallitsee asiansa niin on aidosti innostunut ja innostava kouluttaja. Kysyy ja ennen kaikkea kuuntelee eli on oikeasti vuorovaikutteinen. Hyvien ja käytännönläheisten esimerkkien avulla kynnys hyödyntää opittua käytännössä alenee merkittävästi. Niin SOMESSA kuin monessa muussakin asiassa aloittaminen on kaikkein vaikeinta. Suosittelen Sanyaa isosti kaikille jotka vasta harkitsevat tai ylipäätänsä haluavat hyödyntää SOMEA menestyksekkäästi työssään!” Markus Honko, Honko Oy

Sanya kävi ketjupäivillämme pitämässä mielenkiintoisen ja antoisan luennon. Todella vaikea keksiä mitään huonoa sanottavaa. Luennon anti oli osattu hyvin suunnata kohderyhmälle sopivaksi. Suosittelen lämpimästi muillekin! Kiitos Sanya!” Ketjupäällikkö, paloturvallisuusala

”Sanya on toiminut meillä Rastorissa kouluttajana Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusohjelmissa kouluttajana 2016 -> . Palaute Sanyan päivistä on ollut erinomaista! Sanya on kouluttanut Facebookin ja Instagramin käyttöä sekä videomarkkinointia. Voin suositella – erinomainen kouluttaja!”

Kiitos Sanyalle kahdesta eri koulutuspäivästä liittyen sosiaaliseen mediaan. Käytiin selkeästi läpi miten eri somekanavia käytetään, mitä on hyvä ottaa huomioon sekä miksi somekanavat ovat meilleyrittäjille hyödyllisiä. Sanya on kannustava, iloinen ja ammattitaitoinen! Suosittelen lämpimästi.” Yrittäjä, Hyvinvointipalvelut

Osallistuin Sanyan Somesoppa-koulutukseen ja voin lämpimästi suositella koulutusta. Sanya on osaava, idearikas, viimeisimmättiedot omaava ja ennenkaikkea sydämellinen kouluttaja. Hän saiminut oikeasti tekemään somemarkkinointia ja jopa innostumaan siitä.” Yrittäjä, Työnohjauspalvelut

”Olen saanut viimeisen vuoden aikana osallistua kolmeen Sanyan koulutuspäivään, joissa on käyty some-markkinointia ja some-työkaluja. Sanyalla on todella energinen ote koulutuksiin, valtavan paljon taustamateriaalia käytettäväksi. Koulutuspäivät ovat edenneet vauhdilla, mutta osallistujien taitotasoa ja kysymyksiä koko ajan huomioiden. Olen saanut Sanyalta erittäin paljon vinkkejä ja neuvoja omaan työhöni ja tiedän, mistä löydän apua, jos joku someongelma eteen tulee. Suosittelen lämpimästi Sanyaa – tarvitset sitten isommalle ryhmälle koulutusta tai henkilökohtaista neuvontaa someasioissa!” Yrittäjä, verkkokoulutukset

”Osallistuin Sanyan koulutuspäivään, jonka aiheena oli sisältöstrategia ja videomarkkinointi. Sanya on sekä osaava, inspiroiva että mukaansatempaava kouluttaja. Hän on myös erittäin avulias ja tämän valmennuksen tuomalla teknisellä lisäopastuksella ja koulutuksen innostamana Careerjoylla on nyt oma Youtube-kanava sekä ensimmäinen video julkaistuna. Suosittelen lämpimästi Sanyaa, jos tarvitset sparrausta someen liittyvään viestintään ja sen toteuttamiseen käytännössä.” Yrittäjä, HR-palvelut

Ammattitaitoinen, innostava ja iloinen kouluttaja! Suosittelen todella lämpimästi!” Luennolle osallistuja

”Leiskuvan lämmin suositus 🔥 ! Todella rautainen ja lämminhenkinen ammattilainen, joka osaa ottaa huomioon asiakkaan toiveet, tarpeet ja some-osaamisen lähtötilanteen. Opit ja neuvot tulevat sopivan haastavissa kokonaisuuksissa.” Asiakas, henkilökohtainen ohjaus

”Loistava kouluttaja! Todellinen SomeGuru, jonka herkut yllättävät ja joista jää tosi hyvä maku. Minulla on ollut ilo saada keskustella Sanyan kanssa kaksin ja nauttinut Somesopasta myös ryhmäkoulutuksessa. Iso suositus! 💎” Osallistuja, Somesoppa®-koulutus ja henkilökohtainen ohjaus

”Sanya was well prepared for her training session because she made efforts to get the information before hand. Her enthusiasm about some and inspiring presentation was well received. I can recommend her services. Mikko Loikkanen, entrepreneur coach.”

”Sanya työskentelee erittäin joustavasti ja ammattitaitoisesti. Hän pitää ammattitaitoaan yllä.
Hän ottaa selville tarpeet ja koulutuspäivän lähtötilanteen/kohderyhmän sekä valmistautuu huolellisesti päivän toteuttamiseen. Sanya puhuu innostavasti ja huomioi yleisönsä.” Asiakas, Somesoppa®-koulutuspalvelut

”Hangon Yrittäjät sekottelivat Somesoppaa Someleontin opastuksella ja vaikka osallistujilla oli hyvin erilainen someosaamisen tausta, kaikki saivat Sanyan koulutuksesta hyödyn irti juuri omalle yritykselleen. Monipuolinen ja tiivis paketti, jossa sopivasti myös käytännön harjoituksia. Parasta oli nähdä seuraavana päivänä paikallisten yrittäjien fb- ja ig-feedissä hienoja postauksia ja videoita! Suosittelen lämpimästi ja seuraavaa tiiviskurssia jo mietitään.” Nana Hyry, Unelmakauppias Hima&Huvila LKV, Puheenjohtaja Hangon Yrittäjät ry


10.1.2018 Kollega.fi -verkkolehden henkilökuva: ”Sometaituri vailla vertaa”

”TEKSTI MARJA KASANEN KUVAT ELISA MAKKONEN S SAARINEN | 10.1.2018 | KOLLEGA.FI

Sometaituri vailla vertaa
Sanya Saarinen on monitaitoinen osaaja, joka tuntee sosiaalisen median maailman kuin omat taskunsa. Opettajana, valmentajana ja somestrategina toimiva Saarinen on myös ahkera verkostoituja ja kekseliäs yrittäjä, jolta ideat eivät hevin lopu.”
 

2021 – 2021

BusinessRakentamo ry – Missio pienyrittäjien auttamiseksi jatkuu edelleen myös vapaaehtoistoiminnassa ja BusinessRakentamon asiantuntijatiimissä. Olen yksi perustajajäsenistä sekä hallituksen jäsen ja viestintäpäällikkö ja luova markkinointijohtaja. Yhdistys toimi aiemmin YritysVihti ry -nimellä.

UltraLeanBusiness Oy Ltd – Asiantuntija Antti Leijala

Asiantuntijavideon kuvaus ja editointi kansainväliseen BSSI2021-seminaariin. Videossa on hyödynnetty Green screen -tekniikkaa diaesityksen toteuttamiseksi.

Käsinetori Oy – Kotimaista käsityötä

Digisisällöntuotanto ja somehallinta: Uutiskirjeet, Facebook ja Instagram-postaukset sekä valokuva- ja videotuotanto. Virtuaalimessut ja tapahtumaviestintä.

Valokuvauksessa yhteistyökumppanina upea Sanna Nuutinen / Foto Bakery Oy

2019

YritysVihti ry

Yksi perustajajäsenistä sekä luova markkinointijohtaja. Tuemme paikallista yrittäjyyttä koulutuksilla, asiantuntijaverkoston avustuksella sekä sparraamalla vihtiläisiä yrittäjiä menestykseen.

Tässä esimerkkinä yhdessä asiantuntijamme Mikko Pahkasalon (No limit) kanssa tehty livelähetyksen tallenne, joka striimattiin laitteistollani samanaikaisesti usealle eri Facebook-sivulle.


Knokkon Textiles Company Oy

Somestrategia, valokuvat ja videotuotanto. Innovatiivisia tuotteita ja materiaaleja ekologisen ja eettisen muodin luomiseksi. Nokkoskankaat tuotetaan luontoa säästäen.


Etäpalvelu Helmi Oy

Somestrategia ja somemateriaalia uudelle, innovatiiviselle yritykselle, joka tuo iloa senioreiden arkeen!


Ultra Lean Business Oy

Strategista sparrausta, YouTube-videoita ja LinkedIn-postauksia. Yhteistyö jatkuu edelleen.

2017

Vihdin Nuorkauppakamari ry (JCI Vihti): #positiivihtisesti -projekti

Projekti palkittiin vuoden 2017 Suomen Nuorkauppakamareiden Senaatin palkinnolla!

Senaatin palkinto jaetaan paikalliselle nuorkauppakamarille tunnustuksena parhaasta yhteiskunnan kehittämiseen tähtäävästä projektista.

Olen jäsenenä Vihdin Nuorkauppakamarissa ja nostimme #positiivihtisesti -projektin aikana 100 positiivista asiaa esiin kotikunnastamme Vihdistä. Kaikki julkaisut on julkaistu #positiivihtisesti Facebook-sivulla syksyn 2017 aikana. Kyseessä oli vapaaehtoisprojekti ja meillä oli loistava tiimi! Lämmin kiitos kaikille, kenen kanssa sain toimia tämän projektin tiimoilta.
Ohessa muutama tähän projektiin tekemäni video:


Kollega.fi-verkkolehti

Marja Kasanen, päätoimittaja, Kollega.fi-verkkolehti
Kuva: Riitta Supperi

”Sanya Saarinen on some-taituri, joka osaa asiansa. Hän johdattelee sparraavalla tyylillä sosiaalisen median saloihin ja antaa yrittäjälle hyödyllistä täsmäopetusta sekä miettii laaja-alaisesti ratkaisuja asiakkaan ongelmiin. Sanyan konsultointi on auttanut minua nostamaan some-taitoni aivan uudelle tasolle ja voin lämpimästi suositella häntä.”

Marja Kasanen
päätoimittaja
Kollega.fi-verkkolehti

19.10.2017 Being Great Oy – tulevan verkkokaupan sometilien avaus

”Pyysin Sanyan apua tulevan, kohta aukeavan, verkkokauppani www.beinggreat.fi Some-sivustojen perustamiseen ja Some-markkinoinnin tarkempaan läpikäymiseen. Sivustot valmistuivat näppärästi Sanyan mahtavan ammattitaidon vuoksi ja nyt sivut näyttävät todella hyviltä. Tästä on hyvä lähteä tekemään Some-markkinointia. Samalla sain erittäin hyviä ja hyödyllisiä tietoja ja neuvoja Some-sivustojen eri markkinointimahdollisuuksista ja mitä niissä kannattaa ja pitää ottaa huomioon. Aivan mahtava ammattilainen jolla löytyy tietoa ja taitoa ihan kaikesta Someen liittyvästä ja paljon paljon muustakin. Sain samalla vielä vinkkejä mihin kannattaa vielä kiinnittää erityistä huomiota verkkokauppasivustooni liittyen. Kyllä oli antoisa tapaaminen. Suosittelen erittäin paljon kaikille jotka haluavat enemmän irti Somesta tänä päivänä. Vaikka itsellä se olisikin ”hyvin” hallussa niin Sanyalta löytyy kyllä aina uusia vinkkejä ja neuvoja joita hyödyntää.”

Satu Manninen – Being Great Oy


6.10.2017 FB Messenger-palaute (julkaistu lähettäjän luvalla)

”Kiitos tämän päiväisestä tapaamisesta! Autoit monella eri saralla: tietotekninen osaaminen, ajantasainen tieto asiakasrekistereistä, yritysidean jalostaminen, blogi-, uutiskirje- ja LinkedIn -kysymykset… Kerroit asiat ihanan konkreettisesti ja kädestä pitäen. Kiitos! Ja tätä palautetta saa halutessaan hyödyntää markkinoinnissa 🙂 Hyvää viikonloppua! T: Elina / Iloinen poro


23.1.2017 www-sivujen yhteydenottolomake (julkaistu lähettäjän luvalla)

”Koetin löytää jonkun kohdan, johon Sinulle voisi laittaa oikein julkisemmankin tunnustuksen Suomen kielen upeasta käytöstä – Someleontti on aivan ihana uudissana – ja kertoo juuri sen, mitä sen kuuluukin. Sen verran, mitä ymmärsin yrityksesi tarkoituksesta ja tekemisestä.

Onnea ja menestystä – ja lisää hyviä uudissanoja Suomen kieleen. Mutta älä unohda myöskään vanhoja, hyviä sanoja, joita kielestä on alkanut pudota pois, kuten monet vanhaan liikkumismuotoon, hevosen vetämään rekeen, liittyvät. Ihan esimerkkinä.”


2016

Hyvinvointikartano Kaisankoti

Laajaa yhteistyötä sometiimin kanssa, ohessa esimerkiksi tekemämme tarinallinen ja jouluvinkkejä pursuava joulukalenteri! Käy katsomassa muitakin Kaisankodin FB-videoita! 


Selätin®

Tapahtumakuvia sekä treenivinkki videoita. Mukana upea Marianne Rissa!3.9.2016 Yrittäjäkoulutus (järj. Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ja, Keuda ja Keuke)


7.4.2016 Viestintäluento, Lahti

”Someleontti hyppää rohkeasti uusiin tilanteisiin ja osaa tuoda kannustavaa viestiä viestinnästä toimialasta riippumatta. Sanya tekee töitä iloisella otteella ja yhteistyö sujuu.”

Pirjo Havia
Metsäpremium Oy


2.4.2016 Yksinyrittäjäpäivät, Gustavelund (järj. Uudenmaan Yrittäjät ry)

Someluento ”Ota sometöihin” 2h yksinyrittäjille, osallistujan sähköpostipalaute (julkaistu hänen luvallaan):

”Kannatti tulla luentosi takia.Kuten autosi tuulilasiin jättämässäni ennakkopalautteessa sanoin, luentosi oli erinomainen.Koska toimin itsekin koulutus- ja valmennustehtävissä, ajattelin, että siinä mielessä kollegan palaute voi olla hyödyllistä.Niinpä kerron tähän vielä muutamin sanoin, miksi pidin luennostasi:

Olit valmistautunut esitykseesi huolella. Esitettävä materiaali oli viimeisteltyä ja järjestyksessä. Osallistujille jaetut monisteet toivat tunteen, että haluat oikeasti meidän saavan tilaisuudesta jotakin itsellemme.Pystyit kertomaan pienessä ajassa paljon. Ilmaisit asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Painotit joitakin tärkeinä pitämiäsi asioita hyvällä tavalla. Videoiden merkitys tuli selväksi.

Spontaanin näköinen sydänkeskiöinen piirros oli hyvä havainnollistaja.–

Jos nykyiset taitoni ja tukijoukkojeni apu ei riitä kaikkeen siihen, mitä haluan somessa saada aikaan, tiedän ottaa sinuun yhteyttä.Mikäli tuttavani tarvitsevat apuja sometöihin, tiedän ketä voin suositella.”

Taisto Lehtinen,

Kouluttaja, työyhteisövalmentaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, erityislastentarhanopettaja

Tmi Taisto Lehtinen


 2015

Sisällöntuotanto some-kanaviin

J-P Mainos Oy

“Kiitokset Someleontille kuluneen vuoden projekteissa, joissa olit mukana. Kiitämme sinua hyvästä huumoristasi sekä tilannetajustasi ja ennenkaikkea hyvästä ammattitaidostasi. Tästä jatkamme hyvillä mielillä kohti tulevaa uuttavuotta ja uusiin seikkailuihin”

-Jukka-Pekka Kumpulainen, J-P Mainos Oy, Helsingin Villasukkatehdas Oy

Videoita kulissien takaa: 

https://www.facebook.com/jpmainos/videos

Valokuvia “Virran viemää” -konsertista: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.425669254275627.1073741832.360624024113484&type=3

Valokuvia Haminan Danny Showsta:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.465285686980650.1073741834.360624024113484&type=3

 

Helsingin Villasukkatehdas Oy

Villasukat on POP ympäri vuoden!


 Heli Rahomäki, Itsenäinen Forever -jälleenmyyjä

”Minulla oli projekti Someleontin Sanyan kanssa ja olen todella tyytyväinen 🙂
Sanya on tarkka ja tehokas. Oli valmistunut jo ennen projektia ja onki minusta tietoja jota tarvittiin projektiin. Pitää siis kaikki langat käsissään loistavasti. Asiakkaana tunsin olevani tärkeä,kuunteli,havannoi ja kasasi lopulta koko paketin. Suosittelen.
Ps. Ja työ oli vielä hauskaa hänen kanssaan :)”

-Heli Rahomäki, Helin Forever Living Products– sivut

Facebook-arvostelu 27.5.2015: 5 tähteä


Personal Trainer Anmari

Facebook-strategia ja sisällöntuotantoa (6/2015)

Treeniliikevideot kauniissa maisemissa (esittely + 8 liikettä):

https://www.facebook.com/PTAnmari/videos

+Valokuvaus samassa ympäristössä some-julkaisuja varten


Selätin® – Wellmen Oy

Some-strategia ja sisällöntuotanto 12/2015

”Selätin® ja Someleontti tekivät hedelmällistä yhteistyötä joulukuussa 2015. Yhteistyön tuloksena Selätin® sai uutta ja arvokasta sisältöä markkinointiinsa some -kanavissa ja samalla monia uusia Selätinfaneja! Selätinverkkokauppa vilkastui myös yhteistyön ansiosta. Somemarkkinointi on Suomessa vielä aluillaan ja siksi on erinomaisen tärkeää, että alalle on ilmaantuntunut innokkaita yrittäjiä tarjoamaan palveluitaan juuri somemarkkinoinnin kehittämiseen! Someleontti Sanya Saarinen on esimerkillinen suomalainen uusi yrittäjä! Hyvää Uutta Vuotta kaikille somekanavien käyttäjille!”

-Risto Särkilahti Selätin®, toimitusjohtaja Wellmen Oy

Facebook palaute 31.12.2015

FB-Joulukalenteri 2015:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.710791635725093.1073741830.171785042959091&type=3

FB-Vinkit terveellisempään arkeen, videosarja (Miss Helsinki 2016-finalistit):

https://www.facebook.com/selatin.fi/videos?fref=photo

FB-Tapahtumakuvia- Koiramessut 2015 – Messukeskus:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.711942465610010.1073741832.171785042959091&type=3

FB-Tapahtumakuvia – Miss Helsinki 2016 – Verkkokauppa.com:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.711819765622280.1073741831.171785042959091&type=3

Somekoulutus

 

Marvel Yrityspalvelut

Some-luennot aloittaville yrittäjille, henkilökohtaiset ohjaukset

”Yrittäjän on hallittava somen perustyökalut pärjätäkseen. Sanya on innostava ja asiantunteva kouluttaja, joka osaa käytännönläheisesti kertoa somen hyödyt yrittäjille.”

-Veli Wallenius, Marvel Yrityspalvelut Oy

Keski-Uusimaan Uusyrityskeskus

Some-luennot yrittäjille

Some-konsultointi

Tuunaustupa Oy:

”Tuunaustupa kiittää Someleonttia/Sanya Saarista vuoden 2015 yhteistyöstä. Ensi vuonna jatketaan 🙂 hyvää Uutta Vuotta 2016!”

-Kirsti Pokela, Tuunaustupa Oy


Muuta

-27.10.2017 Yrittäjän koulukuvaus -tapahtuma, yhteistyössä Mainostoimisto KN ja Studio Vihtkari

-Haastattelu kirjaan ”Made with love: Pienyrittäjän valttikortit”, Anja Kulovesi, julkaistu 10/2015

-27.10.2015: Yrittäjän koulukuvaus -tapahtuma, yhteistyössä Mainostoimisto KN ja Studio Vihtkari