Sosiaalisen median konsultointi ja henkilökohtainen ohjaus

Yrittäjän henkilökohtainen ohjaus

Sosiaalisen median konsultointi

Kun tarvitset apua somekanavien käytön aloittamisessa, tulen mielelläni hiirestä pitäen näyttämään, mitä asioita ja miten kannattaa tehdä eri sosiaalisen median julkaisualustoissa. Samalla toimin näppäränä Some-Suomi -sanakirjana, joka ei takuulla jää kirjahyllyyn pölyttymään.

Opetan sinut (tai yrityksesi markkinointivastaavan) hoitamaan sähköistä viestintää ja markkinointia niin, että se on asiakaslähtöistä, kustannustehokasta ja tuottaa tuloksia. Kanssani luot yrityksellesi tehokkaat käytännöt somemarkkinointiin ja kohderyhmälähtöiseen sisällöntuotantoon sekä opit käyttämään tehokkaasti eri somekanvien tärkeimpiä ominaisuuksia!

Varaa aika henkilökohtaiselle sparraukselle ajanvarauskalenterista. Tapaamispaikkana Nummela tai virtuaalinen tapaaminen etäyhteydellä (puhelin tai videopuhelu).

Jos haluat minut käymään luonasi ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Kun yrityksen omat tekniset taidot ja resurssit sisällöntuotantoon ja hallintaan ovat hyvät, minut voi tilata auttamaan strategisessa suunnittelussa. Tällöin optimoimme toimintaa datan perusteella sekä tehostamme some-kanavista saatavaa hyötyä. Voimme myös viedä yrityksesi uusiin kanaviin ja ideoida täysin uusia toimintatapoja!

Varaa aika konsultoinnille ajanvarauskalenterista. Tapaamispaikkana Nummela tai virtuaalinen tapaaminen etäyhteydellä (puhelin tai videopuhelu).

Jos haluat minut käymään yrityksessäsi, ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi.