Ohjevideo [9min]: Kuinka liittää firman logo valokuvaan [3 eri tapaa]

Näkyvyys somekanavissa perustuu jaettuun sisältöön ja pienyrittäjän kannattaakin maksimoida kaikki mahdollisuudet jäädä ihmisten muistiin ja olla helposti saatavilla. Kun jaat aktiivisesti valokuvia sosiaalisessa mediassa, mikset laittaisi niihin myös omaa puumerkkiäsi? Näin jokainen kuva viittaa yritykseesi ja logo painuu yleisön muistiin. Videolla näytän kolme eri tapaa, joilla voit brändätä valokuvasi logon lisäämällä. Nappaa siis kupponen kuumaa ja opiskele hyödyllinen niksi! Seuraavan ohjevideon (9 min) avulla opit, kuinka voit liittää logon valokuvaan.

Aloittelevan yrittäjän kannattaa harkita, olisiko syytä logon lisäksi laittaa kuvaan web-sivujen osoite, sillä uuden yrityksen logo ei välttämättä ole tarpeeksi informatiivinen verkkonäkyvyyden kannalta. Jos ihmiset eivät löydä sinua, tavoitetta ei saavuteta.

 

Tapa 1: Picmonkey.com [0:27]
Selaimessa toimiva (http://www.picmonkey.com) editointiohjelma, joka ei vaadi kirjautumista. Käyttöliittymä englanniksi.

Tapa 2: Canva.com [2:01]
Selaimessa (http://www.canva.com) toimiva grafiikkatyökalu, johon luodaan oma tili. Täällä voit rakentaa suoraan eri somekanaviin suunniteltuja kuvia helposti ja nopeasti. Käyttöliittymä englanniksi.

Tapa 3: Kuvankäsittelyohjelma omalla koneella [4:19]
Esimerkissä GIMP (http://www.gimp.org/), joka on asennettava omalle koneelle ennen käyttöä. Ohjelma saatavilla suomeksi.

Lisävinkki: Kun ryhdyt laittamaan logoja, tee samalla useita kuvia! Vaihtamalla kuvaa valmiiseen suunnittelupohjaan homma on nopeaa ja tehokasta sekä logo tulee aina samaan paikkaan.

-Sanya / Someleontti

Toivottavasti ohjevideosta oli apua sinulle. Lisää ohjevideoita YouTube-kanavalla, kannattaa ryhtyä tilaajaksi niin saat uudet videot ensimmäisten joukossa!

Mikäli haluat auttaa muita yrittäjiä ja kertoa meille oman tapasi, kirjoita oma menetelmäsi kommentteihin!

Jaa artikkeli:
Follow Sanya Saarinen:
Somestrategi, digisisällöntuottaja ja Somesoppa®-kouluttaja. Yrittäjäkokemusta vuodesta 2004 ja digimarkkinoinnin parissa vuodesta 2014. Jaan vuosien varrella oppimani asiat, jotta pienyrittäjät voivat tehdä markkinointia ja myyntiä tehokkaasti digityökaluilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *