Matkamessut 2015 – 5 tärppiä

Minulla oli ilo osallistua eilen Matkamessujen ammattilaispäivään. Voi että sitä tiedon ja inspiraation määrää, mitä ihmiselle voikaan tarttua kotiin viemisiksi messuilta! Näihin palaan vielä myöhemmin tarkemmin, mutta sitä ennen haluan paljastaa muutaman erikoisuuden, joihin messuilla pääsee tutustumaan.

1. Sauna-bussi

Kyllä vain, paikan päällä on ihan aito saunabussi, jonka lauteilla istuskelin pitkän tovin! Saunassa on tietenkin puilla lämmitettävä kiuas eikä mitään sähköhärpätintä! Lisätietoja voi katso Saunatour.fi -sivustolta.

Someleontti-saunabussi-matkamessut-2015
Saunabussin lauteilla oli letkeä tunnelma!

 

2. Haasta Pajatson maailmanmestari

Oletko koskaan voittanut maailmanmestaria hänen omassa lajissaan? Kurt Byman on ja sai siitä muistoksi hienon diplomin Jukka-Pekka Kumpulaiselta! Käypä sinäkin testaamassa taitosi

 

Someleontti-saunabussi-matkamessut-2015-Pajatson-maailmanmestari
Pajatson maailmanmestari Jukka-Pekka Kumpulainen ojentaa diplomin Kurt Bymanille, joka juuri voitti hänet tiukassa kisassa!

 

3. Käy kodassa tsiigaamassa tauluteeveetä

Perinteitä ja uutta teknologiaa ilmentävä hifi-kota on vinkeä yhdistelmä vanhaa ja uutta! Moderni tapa saada erätuntumaa ja samalla tutustua Lapin luontoon videon avulla.

Erähenkeä digihöysteillä
Erähenkeä digihöysteillä

 

4. Maantiedon pikaopas: Espanja

Löytyypä paikan päältä huikean suuri kartta ja itse vietin hetken Kanarialla. Haavematkailijan unelma!

Tulipahan piipahdettua Kanarian Saarilla. QR-koodi ei ikävä kyllä näyttäisi enää olevan toiminnassa, vaikka hyvä idea onkin!
Tulipahan piipahdettua Kanarian Saarilla. QR-koodi ei ikävä kyllä näyttäisi enää olevan toiminnassa.

 

 5. StandUp-komiikkaa bussissa

Suomalaisen stand-upin helmi, Arimo Mustonen, esiintyi bussissa saaden porukan nauramaan makeasti. Ei hullumpi tapa muuttaa perinteistä bussimatkailua viihteellisempään suuntaan! Maanantainakin olisi kiva lähteä taas töiden pariin, kun matkaa siivittäisi palkitun koomikon hillitön läpän heitto ja vieruskaverin hohotus.

Käypä sinäkin hihittämässä Arimon jutuille!
Käypä sinäkin hihittämässä Arimon jutuille Pohjolan Liikenteen bussissa!

 

Tässäpä muutama mielenkiintoinen rasti viikonloppuna Matkamessuille suunnistaville. Hyvää viikonloppua kaikille!

Jaa artikkeli:
Follow Sanya Saarinen:
Somestrategi, digisisällöntuottaja ja Somesoppa®-kouluttaja. Yrittäjäkokemusta vuodesta 2004 ja digimarkkinoinnin parissa vuodesta 2014. Jaan vuosien varrella oppimani asiat, jotta pienyrittäjät voivat tehdä markkinointia ja myyntiä tehokkaasti digityökaluilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *