”Ilon iltapäivä” – Hyväntekeväisyystapahtuma Nummelassa

Vietimme ratkiriemukkaan naistenpäivän eilen Nummelassa. Lions Club Vihti/Nummela järjesti ikimuistoisen tapahtuman, jossa poskilihaksia treenattiin oikein tosissaan ja vatsalihakset naurettiin kipeiksi.

Ohjelmatarjonta oli nimittäin äärimmäisen monipuolinen: Nummelan tanssistudion esitys oli hieno itämainen show, jossa taitavat nuoret pääsivät näyttämään tanssitaitonsa. Esitys oli upea ja toi tuulahduksen kansainvälisyyttä tapahtumaan.

 

Ständeillä kiertelyn ohessa yleisölle esiintyi Laura Jurkka, jonka kokonaisvaltainen demonstraatio suomalaisten elekielestä laittoi koko salin ihmisiä hörisemään hulvattomasti.

Laura Jurkka - StandUp koomikko
Laura Jurkka – StandUp koomikko

Naurunremakka kuitenkin vain yltyi, kun tapahtuman loppupuolella saimme nauttia silmäniloa raavaiden uroiden muodossa. Tapahtumassa esiintyi upea showtanssiryhmä Nuttuskehvelit, joiden sulokkaat liikkeet ja aito äijämäisyys ihastuttivat katsojat.

Nuttuskehvelit
Nuttuskehvelit

 

Hienointa tapahtumassa oli se, että kaikki tuotto menee lasten ja nuorten hyväksi! Ohessa muutamia tapahtumaan osallistuneita yrityksiä.

Omassa puuhapisteessäni halusin ihmisten muistavan ystäviään, sillä ystävät tuovat iloa elämään. Niinpä pöydällä sai askarrella ystävälle terveiset kortille ja osallistua leffalippujen arvontaan. Paras tapa toimittaa kortti on tietenkin henkilökohtaisesti, mutta yhtälailla kaukana olevan ystävän tavoittaa eri some-kanavia hyödyntäen. Pääasia, että yhteydenpito ei unohdu!

Omassa puuhapisteessäni pääsi muistamaan ystävää. Itse tehdyn kortin voi joko viedä henkilökohtaisesti, postittaa tai kuvata ja lähettää somen kautta. Pääasia, että ystäviä muistetaan.
Omassa puuhapisteessäni pääsi muistamaan ystävää. Itse tehdyn kortin voi joko viedä henkilökohtaisesti, postittaa tai kuvata ja lähettää somen kautta.

 

Lisäys: 10.3.2015 kuvia lisätty ja järjestelty. /Sanya

Jaa artikkeli:
Follow Sanya Saarinen:
Somestrategi, digisisällöntuottaja ja Somesoppa®-kouluttaja. Yrittäjäkokemusta vuodesta 2004 ja digimarkkinoinnin parissa vuodesta 2014. Jaan vuosien varrella oppimani asiat, jotta pienyrittäjät voivat tehdä markkinointia ja myyntiä tehokkaasti digityökaluilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *