Facebook Instagram LinkedIn YouTube Pinterest Google+ Twitter
Referenssit2018-04-23T19:54:21+00:00

Projekteja ja palautetta

10.1.2018 Kollega.fi -verkkolehden henkilökuva: ”Sometaituri vailla vertaa”

”TEKSTI MARJA KASANEN KUVAT ELISA MAKKONEN S SAARINEN | 10.1.2018 | KOLLEGA.FI

Sometaituri vailla vertaa
Sanya Saarinen on monitaitoinen osaaja, joka tuntee sosiaalisen median maailman kuin omat taskunsa. Opettajana, valmentajana ja somestrategina toimiva Saarinen on myös ahkera verkostoituja ja kekseliäs yrittäjä, jolta ideat eivät hevin lopu.”

Facebook-arvostelut – 5/5 tähteä (13 arvostelua)

Katso saamani julkiset arvostelut ja palautteet Facebookista: https://www.facebook.com/pg/Someleontti/reviews/

5/5 ”Olisin antanut 6 jos olisi ollut mahdollista  Todella laadukasta työtä!”

5/5 ”Laitettiin Sanya kanssa kerralla yritykseni BeingGreat Oy FB ja Instagram sivustot kuntoon. Kyllä kävi näppärästi tuollaisen ammattilaisen kanssa ja tulipa hyvän näköiset sivut. Samalla sain todella hyviä ja hyödyllisiä tietoja Some-kanavien mainontaan ja toimintaan liittyen. Kiitos paljon Sanya :)”

5/5 ”Erittäin ammattimaista apua some asioissa. Uusia näkökulmia tuli taas lisää mitä voi hyödyntää yrityksen markkinoinnissa. Kiitos! 🙂 Iso suositus!”

5/5 ”Aloitettiin juuri yhteistyö, ja jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen toteamme, että nyt löydettiin oikea ihminen ohjaamaan ja auttamaan meitä markkinoinnin kanssa. Kiitos.”

5/5 ”Kiitos koulutuksesta, ei tullut tylsää ja jaksoi mielenkiinnolla kuunnella koko päivän  Oli ilo tutustua ja saada tavata sinut ”

5/5 ”Todella kiinnostava ja hyvin vedetty esitelmä”

5/5 ”Mahtavasta koulutuksesta iso kiitos! Olet niitä harvoja puhujia, joita jaksaa kiinnostuneena kuunnella koko päivän! Suosittelen lämpimästi kaikille yrittäjille”

5/5 ”Jotkut koulutukset ovat sitä luokkaa että tiiviin tietopaketin lisäksi tulee vielä aimo annos draivia. Tämä oli juuri sellainen. Kiitos ! Suosittelen lämpimästi!”

5/5 ”Kiitos taas ihanista vinkeistä – just parasta!!”

5/5 ”Voin todellakin lämpimästi suositella Someleonttia, jos itsellä ei ole vielä some taidot hallussa. Tai vaikka onkin, niin aina voi oppia jotain uutta. Opin itse projektissa paljon ja Sanya on taitava ja osaava ammattilainen, joka ylläpitää tietotaitoansa, kun koko ajan tulee uusia juttuja ja sovelluksia. Kannattaa kokeilla!”

5/5 ”Minulla oli projekti Someleontin Sanyan kanssa ja olen todella tyytyväinen 
Sanya on tarkka ja tehokas. Oli valmistunut jo ennen projektia ja onki minusta tietoja jota tarvittiin projektiin. Pitää siis kaikki langat käsissään loistavasti. Asiakkaana tunsin olevani tärkeä,kuunteli,havannoi ja kasasi lopulta koko paketin. Suosittelen.
Ps. Ja työ oli vielä hauskaa hänen kanssaan  T:Heli Rahomäki ( Helin Forever Living Products- sivut )”

LinkedIn – suositukset

Tähän on koottuna LinkedIn:ssä saadut julkiset arvostelut.

”Leiskuvan lämmin suositus 🔥 ! Todella rautainen ja lämminhenkinen ammattilainen, joka osaa ottaa huomioon asiakkaan toiveet, tarpeet ja some-osaamisen lähtötilanteen. Opit ja neuvot tulevat sopivan haastavissa kokonaisuuksissa.” Asiakas, henkilökohtainen ohjaus

”Loistava kouluttaja! Todellinen SomeGuru, jonka herkut yllättävät ja joista jää tosi hyvä maku. Minulla on ollut ilo saada keskustella Sanyan kanssa kaksin ja nauttinut Somesopasta myös ryhmäkoulutuksessa. Iso suositus! 💎” Osallistuja, Somesoppa®-koulutus ja henkilökohtainen ohjaus

”Sanya was well prepared for her training session because she made efforts to get the information before hand. Her enthusiasm about some and inspiring presentation was well received. I can recommend her services. Mikko Loikkanen, entrepreneur coach.”

”Sanya työskentelee erittäin joustavasti ja ammattitaitoisesti. Hän pitää ammattitaitoaan yllä.
Hän ottaa selville tarpeet ja koulutuspäivän lähtötilanteen/kohderyhmän sekä valmistautuu huolellisesti päivän toteuttamiseen. Sanya puhuu innostavasti ja huomioi yleisönsä.” Asiakas, Somesoppa®-koulutuspalvelut

2017

Vihdin Nuorkauppakamari ry (JCI Vihti): #positiivihtisesti -projekti

Projekti palkittiin vuoden 2017 Suomen Nuorkauppakamareiden Senaatin palkinnolla!

Senaatin palkinto jaetaan paikalliselle nuorkauppakamarille tunnustuksena parhaasta yhteiskunnan kehittämiseen tähtäävästä projektista.

Olen jäsenenä Vihdin Nuorkauppakamarissa ja nostimme #positiivihtisesti -projektin aikana 100 positiivista asiaa esiin kotikunnastamme Vihdistä. Kaikki julkaisut on julkaistu #positiivihtisesti Facebook-sivulla syksyn 2017 aikana. Kyseessä oli vapaaehtoisprojekti ja meillä oli loistava tiimi! Lämmin kiitos kaikille, kenen kanssa sain toimia tämän projektin tiimoilta.
Ohessa muutama tähän projektiin tekemäni video:

Kollega.fi-verkkolehti

Marja Kasanen, päätoimittaja, Kollega.fi-verkkolehti
Kuva: Riitta Supperi

 

 

 

”Sanya Saarinen on some-taituri, joka osaa asiansa. Hän johdattelee sparraavalla tyylillä sosiaalisen median saloihin ja antaa yrittäjälle hyödyllistä täsmäopetusta sekä miettii laaja-alaisesti ratkaisuja asiakkaan ongelmiin. Sanyan konsultointi on auttanut minua nostamaan some-taitoni aivan uudelle tasolle ja voin lämpimästi suositella häntä.”

Marja Kasanen

päätoimittaja

Kollega.fi-verkkolehti

 

19.10.2017 Being Great Oy – tulevan verkkokaupan sometilien avaus

”Pyysin Sanyan apua tulevan, kohta aukeavan, verkkokauppani www.beinggreat.fi Some-sivustojen perustamiseen ja Some-markkinoinnin tarkempaan läpikäymiseen. Sivustot valmistuivat näppärästi Sanyan mahtavan ammattitaidon vuoksi ja nyt sivut näyttävät todella hyviltä. Tästä on hyvä lähteä tekemään Some-markkinointia. Samalla sain erittäin hyviä ja hyödyllisiä tietoja ja neuvoja Some-sivustojen eri markkinointimahdollisuuksista ja mitä niissä kannattaa ja pitää ottaa huomioon. Aivan mahtava ammattilainen jolla löytyy tietoa ja taitoa ihan kaikesta Someen liittyvästä ja paljon paljon muustakin. Sain samalla vielä vinkkejä mihin kannattaa vielä kiinnittää erityistä huomiota verkkokauppasivustooni liittyen. Kyllä oli antoisa tapaaminen. Suosittelen erittäin paljon kaikille jotka haluavat enemmän irti Somesta tänä päivänä. Vaikka itsellä se olisikin ”hyvin” hallussa niin Sanyalta löytyy kyllä aina uusia vinkkejä ja neuvoja joita hyödyntää.”

Satu Manninen – Being Great Oy

6.10.2017 FB Messenger-palaute (julkaistu lähettäjän luvalla)

”Kiitos tämän päiväisestä tapaamisesta! Autoit monella eri saralla: tietotekninen osaaminen, ajantasainen tieto asiakasrekistereistä, yritysidean jalostaminen, blogi-, uutiskirje- ja LinkedIn -kysymykset… Kerroit asiat ihanan konkreettisesti ja kädestä pitäen. Kiitos! Ja tätä palautetta saa halutessaan hyödyntää markkinoinnissa 🙂 Hyvää viikonloppua! T: Elina / Iloinen poro

23.1.2017 www-sivujen yhteydenottolomake (julkaistu lähettäjän luvalla)

”Koetin löytää jonkun kohdan, johon Sinulle voisi laittaa oikein julkisemmankin tunnustuksen Suomen kielen upeasta käytöstä – Someleontti on aivan ihana uudissana – ja kertoo juuri sen, mitä sen kuuluukin. Sen verran, mitä ymmärsin yrityksesi tarkoituksesta ja tekemisestä.

Onnea ja menestystä – ja lisää hyviä uudissanoja Suomen kieleen. Mutta älä unohda myöskään vanhoja, hyviä sanoja, joita kielestä on alkanut pudota pois, kuten monet vanhaan liikkumismuotoon, hevosen vetämään rekeen, liittyvät. Ihan esimerkkinä.”

2016

Hyvinvointikartano Kaisankoti

Laajaa yhteistyötä sometiimin kanssa, ohessa esimerkiksi tekemämme tarinallinen ja jouluvinkkejä pursuava joulukalenteri! Käy katsomassa muitakin Kaisankodin FB-videoita! 

Selätin®

Tapahtumakuvia sekä treenivinkki videoita. Mukana upea Marianne Rissa!

Valokuvia I love me-messuilta:

3.9.2016 Yrittäjäkoulutus (järj. Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ja, Keuda ja Keuke)

7.4.2016 Viestintäluento, Lahti

”Someleontti hyppää rohkeasti uusiin tilanteisiin ja osaa tuoda kannustavaa viestiä viestinnästä toimialasta riippumatta. Sanya tekee töitä iloisella otteella ja yhteistyö sujuu.”

Pirjo Havia
Metsäpremium Oy

2.4.2016 Yksinyrittäjäpäivät, Gustavelund (järj. Uudenmaan Yrittäjät ry)

Someluento ”Ota sometöihin” 2h yksinyrittäjille, osallistujan sähköpostipalaute (julkaistu hänen luvallaan):

”Kannatti tulla luentosi takia.Kuten autosi tuulilasiin jättämässäni ennakkopalautteessa sanoin, luentosi oli erinomainen.Koska toimin itsekin koulutus- ja valmennustehtävissä, ajattelin, että siinä mielessä kollegan palaute voi olla hyödyllistä.Niinpä kerron tähän vielä muutamin sanoin, miksi pidin luennostasi:

Olit valmistautunut esitykseesi huolella. Esitettävä materiaali oli viimeisteltyä ja järjestyksessä. Osallistujille jaetut monisteet toivat tunteen, että haluat oikeasti meidän saavan tilaisuudesta jotakin itsellemme.Pystyit kertomaan pienessä ajassa paljon. Ilmaisit asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Painotit joitakin tärkeinä pitämiäsi asioita hyvällä tavalla. Videoiden merkitys tuli selväksi.

Spontaanin näköinen sydänkeskiöinen piirros oli hyvä havainnollistaja.–

Jos nykyiset taitoni ja tukijoukkojeni apu ei riitä kaikkeen siihen, mitä haluan somessa saada aikaan, tiedän ottaa sinuun yhteyttä.Mikäli tuttavani tarvitsevat apuja sometöihin, tiedän ketä voin suositella.”

Taisto Lehtinen,

Kouluttaja, työyhteisövalmentaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, erityislastentarhanopettaja

Tmi Taisto Lehtinen

 

 2015

Sisällöntuotanto some-kanaviin

J-P Mainos Oy

“Kiitokset Someleontille kuluneen vuoden projekteissa, joissa olit mukana. Kiitämme sinua hyvästä huumoristasi sekä tilannetajustasi ja ennenkaikkea hyvästä ammattitaidostasi. Tästä jatkamme hyvillä mielillä kohti tulevaa uuttavuotta ja uusiin seikkailuihin”

-Jukka-Pekka Kumpulainen, J-P Mainos Oy, Helsingin Villasukkatehdas Oy

Videoita kulissien takaa: 

https://www.facebook.com/jpmainos/videos

Valokuvia “Virran viemää” -konsertista: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.425669254275627.1073741832.360624024113484&type=3

Valokuvia Haminan Danny Showsta:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.465285686980650.1073741834.360624024113484&type=3

Helsingin Villasukkatehdas Oy

Villasukat on POP ympäri vuoden!

 Heli Rahomäki, Itsenäinen Forever -jälleenmyyjä

”Minulla oli projekti Someleontin Sanyan kanssa ja olen todella tyytyväinen 🙂
Sanya on tarkka ja tehokas. Oli valmistunut jo ennen projektia ja onki minusta tietoja jota tarvittiin projektiin. Pitää siis kaikki langat käsissään loistavasti. Asiakkaana tunsin olevani tärkeä,kuunteli,havannoi ja kasasi lopulta koko paketin. Suosittelen.
Ps. Ja työ oli vielä hauskaa hänen kanssaan :)”

-Heli Rahomäki, Helin Forever Living Products– sivut

Facebook-arvostelu 27.5.2015: 5 tähteä

Personal Trainer Anmari

Facebook-strategia ja sisällöntuotantoa (6/2015)

Treeniliikevideot kauniissa maisemissa (esittely + 8 liikettä):

https://www.facebook.com/PTAnmari/videos

+Valokuvaus samassa ympäristössä some-julkaisuja varten

 

Selätin® – Wellmen Oy

Some-strategia ja sisällöntuotanto 12/2015

”Selätin® ja Someleontti tekivät hedelmällistä yhteistyötä joulukuussa 2015. Yhteistyön tuloksena Selätin® sai uutta ja arvokasta sisältöä markkinointiinsa some -kanavissa ja samalla monia uusia Selätinfaneja! Selätinverkkokauppa vilkastui myös yhteistyön ansiosta. Somemarkkinointi on Suomessa vielä aluillaan ja siksi on erinomaisen tärkeää, että alalle on ilmaantuntunut innokkaita yrittäjiä tarjoamaan palveluitaan juuri somemarkkinoinnin kehittämiseen! Someleontti Sanya Saarinen on esimerkillinen suomalainen uusi yrittäjä! Hyvää Uutta Vuotta kaikille somekanavien käyttäjille!”

-Risto Särkilahti Selätin®, toimitusjohtaja Wellmen Oy

Facebook palaute 31.12.2015

FB-Joulukalenteri 2015:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.710791635725093.1073741830.171785042959091&type=3

FB-Vinkit terveellisempään arkeen, videosarja (Miss Helsinki 2016-finalistit):

https://www.facebook.com/selatin.fi/videos?fref=photo

FB-Tapahtumakuvia- Koiramessut 2015 – Messukeskus:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.711942465610010.1073741832.171785042959091&type=3

FB-Tapahtumakuvia – Miss Helsinki 2016 – Verkkokauppa.com:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.711819765622280.1073741831.171785042959091&type=3

 

Some-koulutus

Marvel Yrityspalvelut

Some-luennot aloittaville yrittäjille, henkilökohtaiset ohjaukset

”Yrittäjän on hallittava somen perustyökalut pärjätäkseen. Sanya on innostava ja asiantunteva kouluttaja, joka osaa käytännönläheisesti kertoa somen hyödyt yrittäjille.”

-Veli Wallenius, Marvel Yrityspalvelut Oy

Keski-Uusimaan Uusyrityskeskus

Some-luennot yrittäjille

Some-konsultointi

Tuunaustupa Oy:

”Tuunaustupa kiittää Someleonttia/Sanya Saarista vuoden 2015 yhteistyöstä. Ensi vuonna jatketaan 🙂 hyvää Uutta Vuotta 2016!”

-Kirsti Pokela, Tuunaustupa Oy

Muuta

-27.10.2017 Yrittäjän koulukuvaus -tapahtuma, yhteistyössä Mainostoimisto KN ja Studio Vihtkari

-Haastattelu kirjaan ”Made with love: Pienyrittäjän valttikortit”, Anja Kulovesi, julkaistu 10/2015

-27.10.2015: Yrittäjän koulukuvaus -tapahtuma, yhteistyössä Mainostoimisto KN ja Studio Vihtkari

Olen mukana

Someleontti on Suomen Yrittäjien jäsen!

Someleontti/Sanya on Suomen Yrittäjät ry:n jäsen

Someleontti/Sanya on Suomen Yrittäjät ry:n jäsen


Someleontilla on oma VeriRyhmä! Someleontti.fi / PisaraParaati Hengenpelastusta verenluovutuksella


Kaikki artikkelit

Avainsanat