Varaa aikasi tästä!

Toimistoni on aivan Nummelan torin laidalla, joten voit varata kalenterista aikoja tuleville tapaamisille kätevästi ja helposti!
Toimistoni on Nummelan Torikeskuksessa (Pisteenkaari 4, 03100 Nummela, 2 krs.). Hae tästä reittiohjeet Google Maps-palvelusta.

Ajanvarauskalenteri on toteutettu Vello-työkalulla, tutustu Vellon tietosuojalausekkeeseen sekä Someleontin tietosuojaselosteeseen ennen varauksen tekemistä.

Valitse haluamasi vaihtoehto klikkaamalla kohtaa ”1. Aloita valitsemalla palvelu”-otsikkoa ja avautuvasta listasta valitse haluamasi palvelu. Tämän jälkeen näet kalenterista vapaat ajat kyseisen palvelun toteuttamiseksi. Myös Somesoppa®-kuukausiasiakkaani voivat tehdä ajanvarauksen kalenterin kautta ja tällöin hinta määräytyy voimassaolevan sopimuksen mukaisesti.

Huom! Ajanvarauskalenteri toimii parhaiten Chromella tai muulla ajantasalla olevalla selaimella. Internet Exploreria ei enää päivitetä, joten suosittelen käyttämään jotain toista selainta. Mikäli sinulla on ongelmia kalenterin kanssa, otathan minuun suoraan yhteyttä +358 50 439 6710!

Jos kalenteri ei näy, klikkaa tästä kalenteriin: https://vello.fi/someleontti/

Palvelusta varattavissa olevat palvelut:

Somesoppa®-konsultointi (1h)

Tuntihinta: 111,60€/h, sis. ALV24% (90€/h ALV 0%)

Palvelun kuvaus

Somesoppa®-konsultoinnissa katsomme yhdessä yrityksesi tilanteen ja hyviä toimintamalleja tulevaisuudelle. Opetan sinua hyödyntämään sosiaalista mediaa tehokkaammin sekä tekemään sisältöä eri kanaviin. Ota mukaan iloinen mieli, kannettava tietokone ja älypuhelin!

Somesoppa®-etäkonsultointi (1h)

Tuntihinta: 111,60€/h, sis. ALV24% (90€/h ALV 0%)

Palvelun kuvaus

Somesoppa®-etäkonsultoinnissa katsomme yhdessä yrityksesi tilanteen ja hyviä toimintamalleja tulevaisuudelle videopuhelulla tai puhelimitse. Autan sinua hyödyntämään sosiaalista mediaa tehokkaammin sekä tekemään sisältöä eri kanaviin!

Somesoppa®-konsultointi (2h)

Kokonaishinta: 223,20€/2h, sis. ALV24% (180€/2h ALV 0%)

Palvelun kuvaus

Somesoppa®-konsultoinnissa teemme strategisesti tärkeitä toimenpiteitä ja suunnitelmia tulevaisuudelle. Opetan sinua hyödyntämään sosiaalista mediaa tehokkaammin sekä tekemään sisältöä eri kanaviin. Ota mukaan iloinen mieli, kannettava tietokone ja älypuhelin!

2h aikana voimme esimerkiksi tehdä jotain näistä:

  • Opetella Facebook tai Instagramin käyttöä yrityksen markkinoinnissa
  • Suunnitella markkinointikampanjoita
  • Rakentaa somestrategiaasi tai
  • Miettiä keinoja lisätä myyntiä digitaalisilla työkaluilla

Somesoppa®-startti (3h)

Kokonaishinta (3h): 316,20€/3h, sis. ALV24% (255,00€/3h ALV 0%)

Palvelun kuvaus

Somesoppa®-startissa ryhdymme tekemään toimenpiteitä yrityksesi verkkonäkyvyyden lisäämiseksi ja somekanavien hyödyntämiseksi. Etenemme Somesoppa®-kartoituksesta suoraan toimintaan miettien digijalanjälkesi tehokasta kasvattamista ja kohdeyleisön tehokasta tavoittamista. Ota mukaan iloinen mieli, kannettava tietokone ja älypuhelin!

Sopimuksen allekirjoitus (30min)

Kokonaishinta (30min): 0€, sis. ALV24% (0€ ALV 0%)

Palvelun kuvaus

Kun olet pyytänyt ja saanut minulta tarjouksen ja hyväksyt sen, voit varata ajan kirjallisen sopimuksen allekirjoitukselle. Valitse sinulle sopivin ajankohta täältä! Tapaamme toimistollani (Pisteenkaari 4 (2.krs), 03100 Nummela) ja tarjoan sinulle kupposen kuumaa ja aloitusohjeet projektillemme.

Jos haluat tilata Somesoppa®-koulutuksen omiin tiloihisi, ota yhteyttä sähköpostitse sanya.saarinen (at) someleontti.fi niin laitan sinulle tarjouksen!