Asiakaslähtöinen sähköpostimarkkinointi

***
Ilmoittautuminen päättynyt, tutustu verkkokurssiversioon: https://www.someleontti.fi/verkkokurssit/
***

Miten tavoitat asiakkaat tehokkaasti sähköpostimarkkinoinnilla?

Verkkokoulutuksessa pääset kysymään ja tutustumaan tehokkaimpiin tapoihin lähestyä asiakkaitasi ja potentiaalisia asiakkaitasi sähköpostitse säännöllisesti ja suunnitellusti.

Mitä hyötyä sähköpostimarkkinoinnista on?

Sähköpostimarkkinointi tehostaa toimintaasi, kun voit jakaa suurelle joukolle asiakkaita saman informaation, ohjata ostoja ja auttaa asiakasta valitsemaan oikeat tuotteet tai palvelut.

Tule mukaan työpajaan, jossa käydään läpi sähköpostimarkkinoinnin perusperiaatteet ja työkalut. Saat koulutuksesta mukaasi paketillisen uusia tapoja lähestyä jo olemassa olevaa asiakaskuntaa tai sitouttaa uusia potentiaalisia asiakkaita ostamaan juuri sinulta.

Mitä asiakas odottaa sähköpostimarkkinoinnilta?

Sähköpostimarkkinointi ei ole ainoastaan mainosten lähettämistä, vaan voit todella tuottaa asiakkaalle lisäarvoa jakamalla tietoa ja vaihtoehtoja hänelle. Asiakkaan on helppo perehtyä rauhassa asiaan, kun esität asiasi kiinnostavasti ja viihdyttävästi. Kun osaat lähestyä asiakasta oikeilla viesteillä oikeaan aikaan, kasvatat kuin itsestään myyntiäsi.

Jos sähköpostilistallesi on liittynyt asiakkaita, he myös odottavat viestejäsi. Pidä heihin yhteyttä, sillä he ovat valmiita ostamaan, kunhan kerrot heille, mitä on tarjolla.

Kun otat sähköpostimarkkinoinnin käyttöösi, voit säästää huomattavan määrän mainoskuluissa ja tavoitat tarkasti sen joukon, joka tuotteistasi on kiinnostunut.

Opi keräämään potentiaalisten asiakkaiden sähköpostiosoitteita somesta, jotta voit tehdä tehokasta viestintää, markkinointia ja myyntiä sähköpostitse.


Koulutuksessa opit mm. seuraavaa:

🔸Miten postituslistaa kerätään oikein ja GDPR huomioiden
🔸Miten luot postituslistat ja lomakkeet (kouluttajan käytössä kotimainen Creamailer, mutta ohje pätee muihinkin sähköpostiohjelmiin).
🔸Automaattiviestit ja uutiskirjeiden ajastus
🔸Kiinnostuneiden ohjaus somesta uutiskirjetilaajiksi (oikeanlainen houkutin!)
🔸Uutiskirjetyökalun hyödyntäminen viestinnässä, markkinoinnissa ja myynnissä
🔸Uutiskirjeiden tärkeimmät elementit – Ohjaa vastaanottaja toimimaan!

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Koulutuksessa tutustutaan kotimaiseen Creamailer-uutiskirjetyökaluun ja samat periaatteet pätevät myös muihin ohjelmistoihin. Creamailerin hinta on alkaen 25€+alv 24% / kk.

Koulutuksen hinta on 129€/henkilö(sisältää alv 24%).
Hinta sisältää koulutuspäivän etäyhteydellä, koulutusmateriaalit ja suunnittelupohjat.

***

Ilmoittautuminen 20.4.22 toteutukseen päättynyt, tutustu verkkokurssiversioon: https://www.someleontti.fi/verkkokurssit/
***

Follow Sanya Saarinen:
Somestrategi, digisisällöntuottaja ja Somesoppa®-kouluttaja. Yrittäjäkokemusta vuodesta 2004 ja digimarkkinoinnin parissa vuodesta 2014. Jaan vuosien varrella oppimani asiat, jotta pienyrittäjät voivat tehdä markkinointia ja myyntiä tehokkaasti digityökaluilla.