Yrittäjä: Ota somevideot tehokäyttöön markkinointistrategiassa- Somekouluttaja Sanya Saarinen eli Someleontti

10 syytä yrittäjälle: videot markkinointikäyttöön!

1. Videoiden avulla voit esitellä tuotteitasi tai palveluitasi kiinnostavammalla tavalla.

Videot voivat olla loistava markkinointityökalu esitelläksesi tuotteidesi tai palveluidesi ominaisuuksia ja etuja kiinnostavammalla ja vuorovaikutteisemmalla tavalla. Ne auttavat myös lisäämään bränditietoisuutta ja rakentavat visuaalista muistijälkeä tehokkaasti. 

2: Videosisältöä jaetaan todennäköisemmin sosiaalisessa mediassa, mikä lisää mahdollisuuksia saada viestisi uuden yleisön eteeni.

Videosisällön luominen voi olla loistava tapa lisätä näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa. Ihmiset ovat yleensä kiinnostuneempia visuaalisesta sisällöstä, ja videoita voidaan helposti jakaa useille alustoille. Joten jos haluat lisätä näkyvyyttäsi sosiaalisessa mediassa, kloonata itsesi verkkoon ja rakentaa automatisoituja myyntiputkia, ota videosisällöt osaksi  strategiaasi.

3: Videot voivat auttaa sinua luomaan henkilökohtaisen yhteyden yleisöösi.

Videoiden hyödyntäminen on loistava tapa olla yhteydessä yleisöösi henkilökohtaisemmalla tasolla. Videoiden avulla voit välittää tietoa sekä julkisissa somekanavissa että yksityisviestein! Tämä auttaa rakentamaan luottamusta ja asiakasuskollisuutta. Lisäksi videot voivat olla loistava tapa esitellä persoonallisuuttasi ja tyyliäsi, jolloin yleisösi on helpompi suhtautua sinuun ja viestiisi.

4: Videot auttavat selittämään monimutkaisia ​​käsitteitä tai kokonaisuuksia

Kaaviot tai kuvat videomuodossa voivat olla erittäin hyödyllisiä monimutkaisten käsitteiden tai prosessien yksinkertaistamisessa ja esittämällä tiedot paremmin omaksuttavassa muodossa.

5: Videot voivat parantaa sivustosi sijoituksia hakukoneissa.

Videoiden lisääminen YouTuben kautta verkkosivustollesi voi parantaa sijoitustasi hakukoneissasi. Hakukoneet pitävät verkkosivustoista, jotka tarjoavat monenlaista sisältöä, mukaan lukien videoita ja suurin hakukone (Google) omistaa YouTuben, joka on tehty vain videosisältöjä varten ja on integroituna suoraan älytelevisioihin! Sen lisäksi että, videosi löytyvät avainsanojen avulla YouTubesta, voit upottaa ne omalle sivustolesi. Näin videot voivat lisätä vierailijoiden sivustollasi viettämää aikaa, mikä viestittää hakukoneille, että sivustosi tarjoaa arvokasta sisältöä.

6: Videoita voidaan käyttää asiakkaiden mielipiteiden esittelyyn ja luottamuksen rakentamiseen.

Asiakaspalautteiden sisällyttäminen markkinointimateriaaleihin auttaa rakentamaan potentiaalisten uusien asiakkaiden luottamusta, kun he harkitsevat eri vaihtoehtoja. Suosittelut ovat todiste siitä, että tuotteesi tai palvelusi on arvokas ja tehokas, ja ne voivat auttaa uusia asiakkaita tuntemaan olonsa varmemmaksi päätöksessään tehdä ostos sinun yrityksestäsi. 

7: Videolla osoitat näppärästi brändisi persoonallisuuden ja arvot.

Videoiden sisällyttäminen brändisi markkinointistrategiaan on tehokas työkalu persoonallisuuden ja yrittäjän arvomaailman esittelemiseen. Videot elävöittävät brändiäsi ja voit olla yhteydessä yleisöösi syvemmällä tasolla – esimerkiksi vuorovaikutteisten livevideoiden muodossa! 

8: Sosiaalisen median videoita voidaan käyttää tuote-esittelyjen tai videodemonstraatioiden tarjoamiseen.

Sosiaalisen median videot ovat loistava tapa tehdä tuotedemoja tai opetusvideoita yleisöllesi. Niiden avulla voit näyttää visuaalisesti, kuinka tuotteesi toimii tai kuinka sen tiettyä ominaisuutta käytetään. Tämä auttaa lisäämään ja kiinnostusta tuottetta tai palvelua kohtaani, mikä puolestaan voi johtaa myyntiin, kunhan asiakaspolku on hyvin rakennettu. Lisäksi sosiaalisen median alustat priorisoivat usein videosisältöä, mikä mahdollistaa paremman näkyvyyden somekanavissa.

9: Videomainokset voivat olla kustannustehokkaampia kuin perinteiset mainontamenetelmät.

Videomainokset voivat olla kustannustehokkaampia , koska niitä voi tehdä omalla kännykällä ja mainonta voidaan kohdistaa tietyille yleisöille eli ihanneasiakkaasi kaltaisille käyttäjille! Tällöin sitoutumisaste voi olla korkeampi ja voit saada strategisesti rakennetuilla videoillasi juuri oikeiden ihmisten huomion!   Videomainosten tehokkuus voi kuitenkin vaihdella toimialan, kohdeyleisön ja mainoskampanjan erityistavoitteiden mukaan.

10: Videoita voidaan käyttää ilmoittamaan tulevista tapahtumista tai webinaareista.

Hyödyllinen vinkki tapahtumien tai webinaarien mainostamiseen on luoda videoilmoitus, jonka saatetekstissä on selkeät tiedot tapahtumasta sekä ohjeet (ja linkit) ilmoittautumiseen. Tämä voi olla kiinnostavampi tapa kiinnittää ihmisten huomio uutisvirrassa  ja auttaa levittämään tietoisuutta lähestyvästä tapahtumastasi.

Haluatko oppia lisää? Katso muut videoaiheiset blogitekstit!

    Jaa artikkeli:
    Follow Sanya Saarinen:
    Somestrategi, digisisällöntuottaja ja Somesoppa®-kouluttaja. Yrittäjäkokemusta vuodesta 2004 ja digimarkkinoinnin parissa vuodesta 2014. Jaan vuosien varrella oppimani asiat, jotta pienyrittäjät voivat tehdä markkinointia ja myyntiä tehokkaasti digityökaluilla.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *